Viorica Dăncilă speră că „ura va fi însoțită de solidaritate”. Discurs de președinte? 

(Last Updated On: August 16, 2019)

Viorica Dăncilă le cere românilor să fie solidari în ură. Atât a putu mintea premierului României să gândească liber.

Viorica Dăncilă a  transmis şi un mesaj după slujba de Sfânta Maria, doar că exprimarea i-a jucat iar o festă. Ura şi solidaritatea au făcut o pereche pe care premierul nu o dorea, potrivit Digi 24.

Cu ce gânduri plecați de la Putna? a fost întrebată premierul Viorica Dăncilă.

– Cu foarte multă liniște și încredere că oamenii au credință și se roagă pentru binele poporului român, că ura va fi însoțită de solidaritate și că oamenii care cred sunt oameni mai buni și care nu fac rău semenilor lor. Sper că ziua de azi, binecuvântată, să aducă mai multă unitate pentru poporul român, a răspuns premierul Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă speră că „ura va fi însoțită de solidaritate”. Discurs de președinte?  1

Dana Hering: „Sa fim uniti, ca sa nu fim divizati si sa fim mai buni, ca sa nu fim rai. Mai ales de sarbatori, zice neconflictuala, ca orice bun crestin, patruns de importanta gandurilor sale bune.

Io ma simt patrunsa de piosenie fiindca am vazut o buburuza pe balcon, la etajul sase. Am zis sa ma conformez si lasand la o parte “lucrurile” care ne despart, ma unesc cu toti cei care sunt de acord ca in text trebuia sa apara “toti cei care”.

Pe deasupra, ma rog in fiecare zi ca femeia asta sa-si regaseasca linistea si zenul ruland sarmale, in loc sa-si doreasca binele societatii, impachetand-o intr-o foaie de varza.

”Mă bucur foarte mult să fiu la Putna la această mare sărbătoare, cu gânduri bune, cu dorinţa de a aduce mai multă solidaritate şi mai puţină ură între români. Cred că acest lucru ar trebui să ne dorim toţi care vrem binele acestei ţări. Şi cred că, măcar atunci când vin sărbătorile, am putea fi mai buni şi am putea lăsa deoparte lucrurile care ne despart şi să vedem lucrurile care ne unesc (…) Cred că dacă toţi am merge şi ne-am ruga şi am fi mai buni, cred că şi societatea ar fi mult mai unită, nu ar fi aşa de divizată”, a declarat Viorica Dăncilă.
#tutasatului”