(Video) Viorica Dăncilă huiduită la Constanța. „La pușcărie! Ne-ați omorât! Hoților! Ne-ați omorât copiii! Hoții! Hoții!”

Viorica Dăncilă a fost huiduită vineri la Constanța unde s-a întâlnit cu liderii PSD. Vioria Dăncilă a reacționat și a spus că România are nevoie de echilibru. Echilibru între corupți și oameni cinstiți?

„La pușcărie! Ne-ați omorât! Hoților! Ne-ați omorât copiii! Hoții! Hoții!” au strigat protestatarii, potrivit Digi 24.
O femeie avea o pancartă pe care era scris: „Hehe! Nu veți găsi aici colacul de salvare”.

(Video) Viorica Dăncilă huiduită la Constanța. „La pușcărie! Ne-ați omorât! Hoților! Ne-ați omorât copiii! Hoții! Hoții!” 1 (Video) Viorica Dăncilă huiduită la Constanța. „La pușcărie! Ne-ați omorât! Hoților! Ne-ați omorât copiii! Hoții! Hoții!” 2

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, s-a referit, în discursul susţinut cu ocazia alegerilor pentru conducerea organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, la protestul care a avut loc înainte de a intra în clădirea unde au avut loc aceste alegeri, când mai multe persoane au scandat “Analfabeto”, “Hoţii, hoţii”. Ea s-a întrebat dacă astfel de manifestări îi reprezintă pe români şi dacă “circul ţine de cald”, precizând că nu le va răspunde niciodată acestor oameni, potrivit RTV.

Dăncilă a declarat, vineri seara, în discursul său de la Constanţa, că România are nevoie de echilibru şi nu mai are nevoie de violenţă, de ură, de cuvinte urâte.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!