(Last Updated On: August 12, 2019)

Accident teribil duminică seara. Un șofer român tâmpit a omorât un copil de 3 ani, pe mama lui, însărcinată, şi bunica lui. Era beat și conducea un BMW M6, cu peste 150 de km/h și Live pe Facebook.

Pentru a se lăuda cu mașina cumpărată din Anglia, unul dintre cei trei tineri aflați în BMW (n.r. ancheta Poliției urmează să stabilească cine era proprietarul mașinii) a intrat Live pe Facebook.

Un accident teribil a avut loc duminică seară pe o şosea din Tulcea, unde un BMW M6 decapotabil, de 570 CP, a intrat într-o curte cu peste 150 km/h. Un copil de 3 ani şi o femeie de 71 de ani au murit pe loc. Mama copilului, care era însărcinată în 7 luni, a murit în elicopterul SMURD care o transporta la Galaţi, anunță Observator Tv.

(Video) Un șofer român tâmpit a omorât un copil de 3 ani, pe mama lui, însărcinată, şi bunica lui. Era beat și conducea un BMW M6, cu peste 150 de km/h și Live pe Facebook 1

Un bărbat care călătorea pe bancheta din spate a BMW-ului a transmis live pe Facebook accidentul. În imagini se vede cum şoferul e şicanat de un al treilea ocupant al bolidului, care stătea în dreapta.

Live-ul pe Facebook, făcut de pe bancheta din spate a mașinii decapotabile, începe din momentul în care șoferul, un bărbat din Luncavița, demarează.

Umează o cursă nebună, de aproape 2 minute. Șoferul gonește cu viteză foarte mare. Pierde controlul mașinii, care zboară de pe șosea și intră într-o curte din localitatea Văcăreni, unde lovește 4 oameni. La 17 secunde după impact, şoferul e văzut pe imagini cum coboară din maşină şi fuge. Prietenii lui, răniţi, au fost scoşi dintre fiarele contorsionate.

Șoferul care a provocat tragedia a fugit imediat după accident, fiind salvat de airbag. A fost prins de Poliție

Ceilalți doi bărbați aflați în BMW au scăpat și ei cu viață, însă sunt în stare foarte gravă la spital.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!