(Last Updated On: August 15, 2019)

Stilul terminator, impasibil, al lui Klaus Iohannis, i-a scos din sărite astăzi pe mulți. În timpul discursului de la Constanța, Iohannis nu a schițat niciun gest omenesc după ce un soldat american a leșinat în apropierea lui.

Pe imagini se observă că militarul american îşi pierde cunoştinţa şi cade pe spate, fiind prins de către alţi soldaţi. Cum nu îşi revine, unul dintre colegi fuge prin spatele preşedintelui după targă. În acest timp, şeful statului îşi continuă discursul, anunță Mediafax.

(Video) Klaus Iohannis fără reacție după ce  un militar american a leșinat lângă el. Madalin Hodor: „O spun din nou. Iohannis nu are empatie. Nu este conectat la societate, nu înțelege nevoile acesteia....Omul nu poate. E organic. Face mecanic si fără tragere de inima aproape totul. Cu o sila si o graba care spun...” 1

Andrei Caramitru: „Cum sa cadă cineva, un militar, din picioare in fața ta, venit acolo pentru tine, și să nu schițezi nici un gest nimic? Să nu te intereseze? In schimb, acum câțiva ani, să te enervezi imediat când alt militar nu e exact lângă tine să îți ia paltonul… Empatie, ego, probleme mari…”

Madalin Hodor: „Am mai spus-o dupa drama de la Caracal. Mi-au sarit in cap pelistii si altii.
O spun din nou. Iohannis nu are empatie. Nu este conectat la societate, nu înțelege nevoile acesteia. Nu spune nimeni ca trebuie sa iasă tot timpul si sa planga.

Dar ca presedinte nu esti acolo doar sa semnezi decrete, sau sa dai mana cu oficialitati. Esti acolo si pentru momentele in care trebuie (si da, esti obligat de functie) sa spui un cuvant de imbarbatare sau chiar de alinare atunci cand este nevoie. Si uneori oamenii au nevoie. Pentru ca vor sa vada ca omul care ii reprezinta ii intelege si rezoneaza cu ei.

In tarile civilizate ceea ce spun este fisa postului. Exemple sunt mii. In ziua de astazi nici un presedinte sau premeir al unui stat civilizat nu isi permite sa treaca peste astfel de momente. Nu si la noi.

Am vazut.Omul nu poate. E organic. Face mecanic si fără tragere de inima aproape totul. Cu o sila si o graba care spun “Cat naiba mai dureaza pana scap de astia si ma intorc la ale mele?”

Stiu. Vor urma analize, controverse,acuzatii si injuraturi.
Dar ce s-a vazut, s-a vazut. Un oficial al statului care a intors spatele si s-a carat dupa ce un om (putea sa nu fie militar) a lesinat. Imginea in care toti alearga in jurul tau spre omul respectiv in vreme ce tu te inclini solmen si o stergi fara sa te intorci.
Puteti spune orice. S-a vazut”.

Vezi aici Video:

A acționat bine președintele Iohannis?