(Last Updated On: August 22, 2019)

Un șofer acuză benzinăria Lukoil din Ciolpani că-i băga aburi în loc de benzină.

Acesta a oprit să alimenteze la o stație de pe DN 1, din localitatea Ciolpani, a avut supriza să observe că pistolul pompei scotea doar aburi, în timp ce pompa înregistra alimentarea, informează ProMotor, preluat de Digi 24.

Șoferul a vrut să alimenteze cu motorină, însă a auzit zgomotul ciudat făcut de pistol și așa a aflat că mașina sa nu era alimentată deloc.

Bărbatul a scos telefonul mobil și a filmat pistolul care scotea aburi, precum și presupusa cantitate de combustibil care ar fi fost încărcată în rezervorul mașinii sale.

Vezi aici Video:

Alexandru Paul Tudor: Au fost alimentate bazinele de combustibil de aceea scoate aer. Am patit si eu in Rompetrol, angajatii amabili, au dat banii inapoi…trebuie doar sa anuntati in aceste situatii.

Ionut-ciprian Maravela: Pentru cei ce nu stiu, acea pompa a rămas fara carburant ( da, se poate intampla), iar acum, in timp ce se filmează, o dezamorseaza mai tare, e normal sa scoata aer si vapori de carburant, lucrul asta ar trebui anuntat imediat la caserie si vi se rezolva problema.
P.S. Cand pompa ramane fara carburant, se simte la mana, iti va da suturi de aer

Apostol Cristian Madalin: 🤣😅 am pățit și eu…alimentat de la lukoil doamna ghica ,aveam în auto 15L ,auto respectiv avea rezervor de 70L ,și am alimentat 73 L …am sesizat personalul ,dar mi sa raspuns vag că pompele sunt calibrate…