(Last Updated On: August 15, 2019)

(Video) A venit stăpâna. Primarii PSD s-au aliniat să-i pupe mâna Vioricăi Dăncilă la şedinţa de partid de la Fălticeni

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a ajuns miercuri după-amiază la Fălticeni, acolo unde a participat la şedinţa Comitetului Executiv al PSD Suceava. Şedinţa a avut loc într-o sală de evenimente. Primarii PSD s-au aliniat ca să-i strângă sau să-i sărute mâna premierului României, potrivit Adevarul.

(Video) A venit stăpâna. Primarii PSD s-au aliniat să-i pupe mâna Vioricăi Dăncilă la şedinţa de partid de la Fălticeni 1 (Video) A venit stăpâna. Primarii PSD s-au aliniat să-i pupe mâna Vioricăi Dăncilă la şedinţa de partid de la Fălticeni 2

După întâlnirea cu primarii, premierul s-a îndreptat spre sala de şedinţe a Muzeului de Artă „Ion Irimescu” de la Fălticeni, unde a participat la o conferinţă de presă. De această dată, Viorica Dăncilă a fost aşteptată de zeci de persoane, membri şi simpatizanţi PSD.

Vezi aici Video:

Viorica Dăncilă a fost și la Craiova pentru Let s Make PSD Great Again
„O energie incredibilă astăzi, la Craiova! Am văzut oameni plini de viață, oameni care simt pulsul comunității și care sunt hotărâți să stea lângă PSD și să se implice cu toată forța în bătălia electorală din toamnă. Împărtășim viziunea și credința într-o Românie mai bună.

(Video) A venit stăpâna. Primarii PSD s-au aliniat să-i pupe mâna Vioricăi Dăncilă la şedinţa de partid de la Fălticeni 3

Felicitări, Claudiu Manda, pentru un nou mandat în fruntea PSD Dolj! Felicitări, Lia Olguta Vasilescu, pentru toată munca depusă în Guvern și pentru comunitatea locală!

Împreună, mergem înainte. Împreună, suntem puternici”