(Last Updated On: August 13, 2019)

O fată a fost bătută și băgată cu forța în mașină în mijlocul Capitalei. O singură tânără a avut curaj să sune la 112. polițiștii au făcut cercetări în ritmul lor și au descoperit că la volanul mașinii era chiar tatăl fetei.

Roxana Grosu: „UPDATE: Azi noapte a fost identificata mașina, undeva in Chiajna. Șoferul, nu cel care o trăgea de par, era chiar tatăl fetei, care, evident nu a vrut sa depună plângere.

Update. Fată băgată cu forța în mașină. Roxana Grosu: „UPDATE: Azi noapte a fost identificata mașina. Șoferul, nu cel care o trăgea de par, era chiar tatăl fetei, care, evident nu a vrut sa depună plângere. Eu ma întreb cata bătaie o manca fata asta acasă, daca pe strada a pățit așa ceva. Ea si alte ...” 1

Eu ma întreb cata bătaie o manca fata asta acasă, daca pe strada a pățit așa ceva. Ea si alte mii de femei bătute, care nu fac nimic de frica. Si pe care nu le protejează nimeni”.

“Pe 12 august, la ora 22,10, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că a fost martor la momentul în care, în zona centrală a municipiului, o femeie a fost urcată cu forţa într-un autoturism. Cazul a fost preluat de Poliţia Sectorului 2, fiind direcţionate echipaje la faţa locului.

În 12 minute (conform evidenţelor electronice), pe baza datelor oferite de persoana care a sunat la 112, datele referitoare la autoturism au fost transmise către echipajele aflate în teren şi către unităţile de poliţie limitrofe municipiului”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis marţi Digi 24.

Potrivit sursei citate, a fost stabilit parte din traseul autoturismului şi a fost identificat proprietarul acestuia. În urma discuţiilor cu deţinătorul autoturismului, a fost stabilit şi utilizatorul acestuia.

“Cercetările au condus la identificarea persoanelor aflate în autoturism, atât a celor doi bărbaţi, cât şi a femeii. Cei în cauză au fost depistaţi de către poliţişti din cadrul Secţiei 18, de unde au fost preluaţi de cei care au în instrumentare cauza, având în vedere că din cursul serii cercetările au fost declanşate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Persoana implicată nu doreşte sa formuleze plângere cu privire la incidentul în care a fost implicată ea şi concubinul său”, se arată în comunicat.