(Last Updated On: August 23, 2019)

Traian Berbeceanu le transmite un mesaj polițiștilor tineri, preocupați mai mult de imagine decât să învețe meserie.

Traian Berbeceanu: „Văd tot felul de fotografii cu tineri polițiști în uniformă, frumoși și eleganți de-ți vine să-i iei acasă. Cu ochelari de soare cool, uniforme slim mulate pe pulpe și buci, câte-o vestuță tactică ori antiglonț cambrată pe piept și, musai, cu brațele arcuite pe lângă corp, așa cum vezi numa-n filmele americane. Iar pe fundal, Loganu din dotare.

Traian Berbeceanu: „Văd tot felul de fotografii cu tineri polițiști în uniformă, frumoși și eleganți de-ți vine să-i iei acasă. Măi copii, lăsați feișănu că bătaia doare ca dracu'! Mergeți la sală și pe terenul de sport și munciți până la epuizare, mergeți în poligonul privat și înroșiți țeava la armă, mergeți în poligonul auto și rupeți anvelopele cu exerciții tactice, mergeți, seara târziu, în cartierele rău famate, în cluburile și crâșmele cu probleme dar îmbrăcați civil și fără să vă ...” 1

Măi copii, lăsați feișănu că bătaia doare ca dracu’! Mergeți la sală și pe terenul de sport și munciți până la epuizare, mergeți în poligonul privat și înroșiți țeava la armă, mergeți în poligonul auto și rupeți anvelopele cu exerciții tactice, mergeți, seara târziu, în cartierele rău famate, în cluburile și crâșmele cu probleme dar îmbrăcați civil și fără să vă fâlfâiți legitimațiile. Iar în timpul care vă rămâne, puneți mana pe carte.

Iar după al cincizecilea infractor prins, luați-o de la capăt după aceeași rețetă.
Este doar un sfat!”

O altercaţie a izbucnit în Ialomiţa, între poliţişti şi mai mulţi localnici, care s-au opus încătuşării unui bătrân aflat la volanul unei maşini. În imagini se poate observa cum persoana respectivă pare că încearcă să-l lovească pe agent în plină figură, moment în care poliţistul reacţionează dur.
Vezi aici Video:

Trecătorii au luat legea în propriile mâini şi au sărit să-l salveze pe bărbatul respectiv, considerând că este vorba despre un abuz al poliţiştilor.