Tăriceanu, lovitură pentru PSD. A făcut alianță cu Victor Ponta. Îl va aduce pe Ponta la guvernare. „ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară , după PSD şi PNL.  În perioada imediat următoare …”

(Last Updated On: August 7, 2019)

Calin Popescu Tăriceanu, umilit de electorat la alegerile europarlamentare, încearcă o ultimă șansă de a rămâne în politica mare. A încheiat o alianță politică cu partidul lui Victor Ponta. Singur nu mai putea negocia nimic cu PSD. Cu Ponta mai are o șansă, bazându-se pe numărul de parlamentari ALDE și Pro România. Nu se pune problema ieșirii de la guvernare, Tăriceanu îl aduce la guvernare pe Ponta.

Calin Popescu Tariceanu: „Discuții fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta : am hotărât o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice!

Tăriceanu, lovitură pentru PSD. A făcut alianță cu Victor Ponta. Îl va aduce pe Ponta la guvernare. „ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară , după PSD şi PNL.  În perioada imediat următoare ...” 1

ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară , după PSD şi PNL.
În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”.