(Last Updated On: August 13, 2019)

Seria controalelor în unitățile amplasate în cele șapte zone de interes turistic de pe litoral – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costinești și Mangalia – a continuat și în săptămâna 05 – 11 august.

Inspectorii sanitar-veterinari au aplicat 37 de sancțiuni în valoare de peste 351.000 de lei, iar activitatea la o unitate de procesare lapte și la o unitate tip fast-food a fost suspendată temporar, informează profit.ro.

Sorin: „Marea Neagră nu merită drumul până acolo. Am făcut 8 ore pe drum pentru o mare plină de alge, plaje murdare cu mai multe mucuri de țigară pe metru pătrat decât grăunțe de nisip.  Tot litoralul românesc este un focar de infecție cu E-Coli. Doar din hotelul unde am stat erau 10 persoane ajunse la Urgențe cu gastroenterocolită în ultimele zile. În ciuda acestui fapt, toată lumea ...” 1

O vacanță pe litoralul românesc vine adesea și cu riscul îmbolnăvirii din cauza mâncării.

Sorin Bâscă a scris pe Facebook: „Chestii pe care le-am învățat din recenta vizită la Mamaia (tură de weekend prelungit joi-luni):
1. Hotelurile noastre oferă servicii, mâncare și confort foarte bune.
2. Hotelurile noastre oferă servicii, mâncare și confort foarte bune, la prețuri incredibil de mari comparativ cu cele din Grecia sau Turcia.

3. Marea Neagră nu merită drumul până acolo. Am făcut 8 ore pe drum pentru o mare plină de alge, plaje murdare cu mai multe mucuri de țigară pe metru pătrat decât grăunțe de nisip.

4. Tot litoralul românesc este un focar de infecție cu E-Coli. Doar din hotelul unde am stat erau 10 persoane ajunse la Urgențe cu gastroenterocolită în ultimele zile. În ciuda acestui fapt, toată lumea tace din gură pentru a nu periclita încasările industriei.

5. N-am greșit cu nimic în ultimii 10 ani petrecându-mi vacanțele în străinătate.

PS: în rest a fost OK.”