(Last Updated On: August 20, 2019)

Dragnea, Tariceanu și Dăncilă nu înțeleg de ce americanii nu i-au băgat în seamă. S-au comportat ca stăpânii României, au pregătit bani, afaceri cu ei și nimic. Dragnea la pușcărie, Tăriceanu 4% iar Viorica … aiurită prin Guvern.

Sebastian Lazaroiu: „Politic, pot înțelege că adversarii lui Iohannis încearcă să minimalizeze vizita în SUA. Asta când nu încearcă să o distrugă cu orice preț.

Sebastian Lazaroiu: „Dragnea, Tariceanu și Dăncilă, artizanii războiului cu statul au eșuat în toate incercările de legitimare prin partenerii occidentali...Iohannis merge acolo și e primit la cel mai inalt nivel, într-un moment de cotitură, în care asaltul iliberalismului pare a fi fost stopat. Nu sunt un fan al lui Trump, cum știți, dar aici nu e vorba de Trump, e vorba de ...” 1

Dar, dacă e să judecăm detașat de jocurile politice dinaintea campaniei electorale, vizita transmite un semnal imbucurător pentru noi toți. După doi ani și ceva de tentative de demolare a instituțiilor statului, cu consecințe grave pentru parcursul României în zona statelor civilizate, iată că primim o recunoaștere a rezistenței democratice față de valul restaurației.

Dragnea, Tariceanu și Dăncilă, artizanii războiului cu statul au eșuat în toate incercările de legitimare prin partenerii occidentali. Vizite fără anvergură la Washington, plătite cu bani publici, e tot ce au reușit.

Iohannis merge acolo și e primit la cel mai inalt nivel, într-un moment de cotitură, în care asaltul iliberalismului pare a fi fost stopat. Nu sunt un fan al lui Trump, cum știți, dar aici nu e vorba de Trump, e vorba de Administrația SUA și e un succes al Romàniei, până la urmă. Am reușit să rămănem credibili în fața partenerilor occidentali. Iohannis are meritul lui”.

Preşedinţii României şi Statelor Unite ale Americii, Klaus Iohannis şi Donald Trump, vor adopta azi, la Washington, o declaraţie comună care priveşte întărirea relaţiilor dintre cele două state, anunță G4Media.

Cei doi șefi de stat vor adopta declarația în urma întâlnirii programate azi la ora 21.00.