(Last Updated On: August 15, 2019)

Trupa Metallica a făcut ieri un anunț spectaculos. Donează 50.000EURO pentru Spitalul de Oncologie și Radioterapie Pediatrică, construit de Asociația Dăruieşte Viață

Spitalul de Oncologie și Radioterapie Pediatrică este primul spital construit în România ultimilor 30 de ani. Un proiect finanțat exclusiv din donații de la persoane fizice și companii, potrivit Europa FM.

Respect. Metallica donează 250.000 de EURO pentru Spitalul de Oncologie și Radioterapie Pediatrică. Adriana : „Bravo, artiștilor! ”Pensiile speciale” nu pot lua exemplul lor, că au cheltuieli mari la întreținere (vile, mașini, menajere, copii, nepoți, amante, neveste).....” 1

Adriana Moca: „Bravo, artiștilor! ”Pensiile speciale” nu pot lua exemplul lor, că au cheltuieli mari la întreținere (vile, mașini, menajere, copii, nepoți, amante, neveste)…..”

Alexandra Tanasescu: „Cand Metallica anunta ca va interpreta un cantec pe care il stiu toti oamenii din public si se aud acorduri de la Iris…
50.000 de romani canta alaturi de niste americani legendari “De veei pleecaaaa”.

Acesta este un moment cu adevarat minunat.
Si s-a intamplat in seara asta.
PS: toata melodia a fost cantata in romana de Robert Trujillo, doar in aparenta cel mai dur om de pe scena”.
Vezi aici Video:

Oana Dimofte: „De ce am spus că publicul a fost out of this world. Adică atât de mișto încât nici nu-l pot descrie altfel.
Nu pentru că a știut versurile la majoritatea pieselor și pentru că a cântat demențial.

Respect. Metallica donează 250.000 de EURO pentru Spitalul de Oncologie și Radioterapie Pediatrică. Adriana : „Bravo, artiștilor! ”Pensiile speciale” nu pot lua exemplul lor, că au cheltuieli mari la întreținere (vile, mașini, menajere, copii, nepoți, amante, neveste).....” 2 Respect. Metallica donează 250.000 de EURO pentru Spitalul de Oncologie și Radioterapie Pediatrică. Adriana : „Bravo, artiștilor! ”Pensiile speciale” nu pot lua exemplul lor, că au cheltuieli mari la întreținere (vile, mașini, menajere, copii, nepoți, amante, neveste).....” 3 Respect. Metallica donează 250.000 de EURO pentru Spitalul de Oncologie și Radioterapie Pediatrică. Adriana : „Bravo, artiștilor! ”Pensiile speciale” nu pot lua exemplul lor, că au cheltuieli mari la întreținere (vile, mașini, menajere, copii, nepoți, amante, neveste).....” 4 Respect. Metallica donează 250.000 de EURO pentru Spitalul de Oncologie și Radioterapie Pediatrică. Adriana : „Bravo, artiștilor! ”Pensiile speciale” nu pot lua exemplul lor, că au cheltuieli mari la întreținere (vile, mașini, menajere, copii, nepoți, amante, neveste).....” 5

Nț. Nu pentru asta, în primul rând.
Înainte de asta, pentru că:
1. De fiecare dată când cineva a avut nevoie să-și croiască drum printre noi, am auzit: ”Scuze-vă rog-mulțumesc”.
2. Doamna din spatele nostru, care nu ne cunoștea, ne-a ținut la curent cu scorul din meciul Simonei Halep, când nouă nu ne mergea internetul. La final, nu i-a mai mers ei și i-am spus noi rezultatul, și ne-am bucurat împreună.

3. Copiii care au venit la concert erau absolut hipnotizați de show. Mi-a părut rău că nu am luat-o pe a noastră. Data viitoare nu mai facem așa.
4. După terminarea concertului, a trebuit să așteptăm destul de mult în aglomerație pentru a ieși din Arenă. Nimeni nu s-a enervat, cam toată lumea făcea caterincă. Când am ajuns afară, deja se striga _ _ _ _ PSD, for no particular reason :))))

5. De fapt, nu 5. Înainte de 1. ar trebui să fie faza asta, că mi s-a părut cea mai tare. La un moment dat, trece pe lângă noi un tip cu un carton cu pahare de bere. Unul dintre ele era așezat strâmb și începuse să se verse. I-am atras atenția, iar omul, în loc să-l îndrepte și să-și vadă de drum, a izbucnit în râs, a scos și restul paharelor, ne-a dat câte unul fiecăruia și am dat noroc împreună. For no particular reason, din nou :))

”Metaliștii” sunt grupul din România în care mă regăsesc, probabil, cel mai bine. Calmi (până-i calci rău pe coadă 🙂 ), binevoitori, generoși, umpic romantici, politicoși și cu drag de viață și de muzică.
Chiar și atunci când suntem 60.000, impresia mea e că suntem o gașcă.
Cheers to you all, metalheads! ❤️🤘”