(Last Updated On: August 26, 2019)

FCSB și Dinamo ocupă ultimele locuri în clasament după 7 etape jucate. FCSB a pierdut drastic, 0-4, duminică seara la cu Gaz Metan.

Gigi Becali a fost atacat dur de Ilie Dumitrescu, după a cincea înfrângere consecutivă suferită de FCSB în Liga 1. Fostul mare internațional îl consideră pe patronul roș-albaștrilor vinovat pentru situația incredibilă în care a ajuns clubul.

”Aici vorbim despre o strategie greșită. Principalul vinovat este Gigi Becali, la tot ce înseamnă această strategie. E un amatorism total. Unde ați văzut la Barcelona să fie la 13 puncte de prima clasată, în august?

Record. FCSB și Dinamo ocupă ultimele locuri în clasament. Gabi Balint: „Cea mai severa infrangere in campionat am suferit-o in 1981 in meciul FC Baia Mare - Steaua 5-0. Deci se poate si mai rau...😎” 1

E o strategie de curtea școlii, de liceu. Vine la interviu Pintilii și spune că fiecare joacă ce vrea. De când a început acest sezon, tot ce s-a întâmplat e vina lui Gigi Becali. Eu cred că a ajuns la nivelul la care e singura activitate care îi mai dă câte o satisfacție.

Toate performanțele făcute în trecut au venit sub comanda unui antrenor. Ai fost la același nivel cu Chelsea, trei reprize. Era un preparator fizic, un general manager, Mihai Stoica. Trebuie să mai facă antrenamentele și să mai stea pe bancă”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Gabi Balint: „Cea mai severa infrangere in campionat am suferit-o in 1981 in meciul FC Baia Mare – Steaua 5-0. Deci se poate si mai rau…😎”

Cătălin Striblea: „Să se consemneze că la această oră ultimele două locuri din clasamentul campionatului de fotbal sunt ocupate de FCSB și Dinamo. Sau invers. Motivele le știți. În general, vrăjeala nu ține loc de muncă și discernământ.

Și ar mai fi ceva! Poate nu întâmplător FCSB, Dinamo și PSD sunt în degringoladă. Cluburile astea se identifică cu comunismul. Cu nașterea, mărirea și decăderea sa. E un capăt de drum, istoric vorbind cam din toate punctele de vedere. Cine le-a creat e pe final, așa cum par și ele.

Sunt curios dacă în următoarele luni măcar una din entitățile astea are capacitatea de reconectare la realitate”.

Cristi Tudorescu: „Ce ar alege Becali intre doua variante?
a) sa vanda echipa FCSB daca ar avea o oferta, pe o suma derizorie, recunoscand ca nu mai poate gestiona businessul (a facut profit, de asta zic “business”)
b) sa ingroape echipa in 1-2 ani

Eu zic b).
Asa a facut si Copos

Gaz Metan – FCSB 4-0 . La ora asta, #FCSB și #Dinamo sunt pe ultimele două locuri în campionat
Becali și Negoiță nu au înțeles nici acum unde s-a rupt filmul…

Ah… încă ceva. Niște Becali mai sunt și prin business – “îmi zici tu pe banii mei?” 😂
și ei ajung tot pe ultimele locuri”.

Bogdan Jitea: „Mai jos e B-ul”.

Record. FCSB și Dinamo ocupă ultimele locuri în clasament. Gabi Balint: „Cea mai severa infrangere in campionat am suferit-o in 1981 in meciul FC Baia Mare - Steaua 5-0. Deci se poate si mai rau...😎” 2

Mihai Mironica: „Steaua și Dinamo pe ultimele două locuri. Fraților, am învins!”

Julius Constantinescu: „M-am uitat acum pe GSP peste clasament și cred că au pus poza invers,, n-au cum să fie Dinamo și FCSB pe ultimele două locuri.

UPDATE (Anca Sandu)
Scuze, se pare că ăsta este adevăratul clasament”:
Record. FCSB și Dinamo ocupă ultimele locuri în clasament. Gabi Balint: „Cea mai severa infrangere in campionat am suferit-o in 1981 in meciul FC Baia Mare - Steaua 5-0. Deci se poate si mai rau...😎” 3