(Last Updated On: August 19, 2019)

Comisioanele mari impuse de eMAG i-a determinat pe cei de la Altex să părăsească platforma.

“Am luat decizia de a părăsi platforma marketplace eMag deoarece în acest moment, creşterea comisioanelor ne fac imposibilă respectarea promisiunii de cel mai mic preţ din România, o promisiune pentru ţinerea căreia toţi angajaţii ALTEX depun constant eforturi pentru optimizarea costurilor prin excelenţă în operaţiuni şi prin investiţii inteligente în proiecte care cresc eficienţa.

Reacţia eMAG după ce Altex a ieşit de pe platforma sa online. „În aprilie am început un proces de ajustare a ...” 1

Toate acestea fac ca ALTEX să fie o afacere profitabilă şi sustenabilă şi ne dau instrumentele care ne ajută să ne adaptăm modificărilor pieţei prin propriile puteri, fără sprijin din partea statului, în timp ce arătăm soliditate în afaceri, consecvenţă şi sustenabilitate în creştere şi profit şi respect faţă de promisiunile făcute clienţilor noşti”, a precizat Florin David, Director E-commerce Altex Romania.

În replică, eMag susţine că a început să crească, încă din luna aprilie, comisioanele, renegociind contractele cu partenerii de afaceri, dar nu s-a putut ajunge la niciun acord cu Altex, informează adevarul.ro.

„În aprilie am început un proces de ajustare a comisioanelor, iar cu Altex nu am ajuns la un acord. Le mulţumim pentru parteneriat, apreciem contribuţia şi îi aşteptăm oricând înapoi în eMAG Marketplace,” a declarat Florin Filote, director eMAG Marketplace.

Începand cu 19 august, clienţii vor putea achiziţiona în continuare produsele dorite la cel mai mic preţ, venind în oricare dintre cele 120 de magazine ALTEX şi MEDIA GALAXY şi online pe platformele proprii altex.ro şi mediagalaxy.ro.