Poliția din Caracal îi amendează pe oamenii adunați la Casa Groazei pentru că aduc ”injurii organelor de poliție fără a avea un motiv întemeiat”! Oana Pellea: „SA VA FIE RUSINE! – spun si eu Politiei din Caracal. Ma amendati si pe mine? Amendati o tara intreaga pentru ca …”

(Last Updated On: August 4, 2019)

Poliția din Caracal, după ce și-au bătut joc de cazul Alexandra, a început amendarea celor care-i critică în fața criminalului.

Libertatea anunță că polițiștii cantonați în fața casei lui Gheorghe Dincă îi iau la secție și îi amendează pe oamenii care se strâng în zonă și protestează. Cristina Diceanu, din Deveselu, a fost ridicată de cinci polițiști și dusă la Poliția Caracal în seara zilei de 28 iulie. Motivul?

“Le-am strigat polițiștilor că trebuie să le fie rușine. Că degeaba mai stau acum de pază la casă. Nu i-am jignit, nu i-am înjurat. Doar le-am strigat să le fie rușine. Imediat m-au apucat de braț și mi-au spus să-i însoțesc la secție”, spune femeia.

Poliția din Caracal îi amendează pe oamenii adunați la Casa Groazei pentru că aduc ”injurii organelor de poliție fără a avea un motiv întemeiat”! Oana Pellea: „SA VA FIE RUSINE! - spun si eu Politiei din Caracal. Ma amendati si pe mine? Amendati o tara intreaga pentru ca ...” 1

„La secție, erau mai mulți oameni aduși din aceleași motive ca și mine. M-au pus să dau declarație, într-o camera din subsolul Poliției. Mi-au spus să le dau adresa, le-am spus că nu știu unde stau, stau la soacra mea. Până la urmă, m-au lăsat să plec. Mi-a venit amenda acasă”, povestește femeia, în vârstă de 50 de ani”.

Pe documentul venit de la Poliția Caracal la domiciliul Cristinei, amenda de 300 lei este motivată în felul următor: Aflându-se pe strada Craiovei, nr. 169, din municipiul Caracal, a adus injurii și expresii jignitoare organelor de ordine, organelor de poliție, fără a avea un motiv întemeiat, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, lezând imaginea și demnitatea acestora.

Oana Pellea: „SA VA FIE RUSINE! – spun si eu Politiei din Caracal. Ma amendati si pe mine? Amendati o tara intreaga pentru ca va striga RUSINE intemeiat?. Puteati salva viata ALEXANDREI…nu ati facut o! Acum duceti la sectie si amendati oamenii ca va striga in fata ADEVARUL??? SA VA FIE RUSINE! Cine pune capat acestui comportament? Daca credeti ca ne intimidati…GRESITI!”