(Last Updated On: August 12, 2019)

Se pare că cei de la CFR au trecut la un alt nivel pentru a face rost de bani. Îi păcălesc pe călători că biletele se pot cumpăra din tren dar acolo sunt mai scumpe.

Anamaria Gabriela: „Trenul IR423 – 11.47 Ploiești Vest
Putin trecut peste 11, am ajuns in gara si am vrut sa cumpăram bilete.
Mi s-a răspuns “amabil” ca biletele se cumpără din tren.
Eu, crezând ca o fi vreun particular, am crezut-o pe tanti si am așteptat trenul căruia doar ce i se anunța-se o întârziere de 15 minute.

Păcăleală cu biletele CFR. Anamaria Gabriela: „Am ajuns in gara si am vrut sa cumpăram bilete.Mi s-a răspuns “amabil” ca biletele se cumpără din tren....Când a sosit trenul, l-am mai întrebat o dată si pe “nasul” zicând “Am înțeles ca biletele se cumpără din tren”. Mi s-a răspuns in același mod “amabil” cu o privire superioara si o mișcare de cap ca da. In tren, a venit supracontrolul. Scot frumos portofelul si ...” 1

Când a sosit trenul, l-am mai întrebat o dată si pe “nasul” zicând “Vrem sa mergem la București. Am înțeles ca biletele se cumpără din tren”. Mi s-a răspuns in același mod “amabil” cu o privire superioara si o mișcare de cap ca da.

In tren, a venit supracontrolul. Scot frumos portofelul si spune aceeași poveste: “Am urcat de la Ploiești si mi s-a spus ca biletele se vând in tren”.
Cu aceeași “amabilitate” si superioritate, domnul îmi spune ca va trebui sa plătim taxa pentru bilet eliberat in tren si ca la ei e mai scump.

Eu, cu tot parul meu creț, încerc sa înțeleg “mai scump” decât ce, atâta vreme cat la casa de bilete mi-au spus clar ca biletele se cumpără din tren.
La casa ar fi fost 36 de lei, la ei 42 de lei.

Bineînțeles ca nu am primit mai mult decât o privire, o dare din cap si restul la banii dați.

Ceilalți călători mi-au spus ca asa se întâmplă de fiecare data când nu mai sunt locuri in tren. Se blochează sistemul, cei de la casele de bilete nu mai pot vinde (dar nu iți spune nimeni asta), deși locuri sunt pentru ca oamenii urca si coboară din tren la fiecare stație.
#CFRestioMIZERIE #Romania #CFRcalatori
Update: Încă nu am ajuns in București si Inder deja spune ca nu ii se mai pare ca România e atât de diferita de India 😏”

Lucian Mindruta: „Încă una despre CFR: când trenul nu mai are locuri, biletul se cumpără doar din tren.
Si e mai scump, deși serviciul e in mod evident mai prost!

Explicați, bai idioților care distrugeți si calea ferată cu mandat de la partid!”