Mihaela: „Sunt mândră că sunt ROMÂNCĂ, dar în același timp îmi este rușine cu România…. nu sunteți în stare să opriți răpitorii, violatorii, criminalii, pe nimeni care ne trage țara in jos. Mi-e greu să cred că …”

România este în stare de șoc după cazurile Caracal și Galați. Poliția este cu interlopii și nu-i mai apără pe cetățeni. Cei mai norocoși români au plecat de mult din țară.

O fată de 15 ani este terorizată de fostul iubit iar Poliția o amenință cu amenda dacă mai sună la 112.
Izabela Biră, 15 ani, din comuna Dioști, prietenă a Luizei. Fostul ei prieten, gelos, i-a intrat de două ori în curte cu toporul, dar poliția din comuna Dioști nu face nimic, tot pe ea o amenință cu amenda.

”Atitudinea poliței împotriva fetei vine probabil din faptul că tatăl Izabelei a fost profesor de română și-i ajuta pe oameni să facă plângerile în care reclamau abuzurile poliției din comună. Tatăl i-a murit la începutul lui iulie și acum polițiștii se răzbună”, spune Sandu Ciobanu, tutorele legal al fetei de 15 ani, potrivit Libertatea.

Mihaela: „Sunt mândră că sunt ROMÂNCĂ, dar în același timp îmi este rușine cu România.... nu sunteți în stare să opriți răpitorii, violatorii, criminalii, pe nimeni care ne trage țara in jos. Mi-e greu să cred că ...” 1
Pe Facebook, Tănasie Mihaela a scris: „Sunt mândră că sunt ROMÂNCĂ, dar în același timp îmi este rușine cu România. Nu pot să cred că suntem în 2019, iar lumea a ajuns în halul ăsta. Nu pot să cred că toți ‘impuțiții fără suflet’ ne conduc ȚARA, ar trebuii să ne ferească de tot ce înseamnă rău sau cel puțin eu așa știam…

Mihaela: „Sunt mândră că sunt ROMÂNCĂ, dar în același timp îmi este rușine cu România.... nu sunteți în stare să opriți răpitorii, violatorii, criminalii, pe nimeni care ne trage țara in jos. Mi-e greu să cred că ...” 2

Eu știu că sunt și persoane bune acolo ‘sus’ însă prea puține, nu pot face față și nu pot schimba nimic, din păcate! Tot ce văd în ultimul timp mă face să îmi dau seama că am făcut alegerea potrivită de a părăsii România, îmi dau seama că in orice altă țară sunt în siguranță, mai puțin România..

Se vorbea acum câțiva ani de sfârșitul lumii? A venit, voi cei care aveți funcții mari, sub ochii voștri persoanele se omoară intre ele și nu sunteți în stare să luați măsuri, nu sunteți în stare să opriți răpitorii, violatorii, criminalii, pe nimeni care ne trage țara in jos. Mi-e greu să cred că se mai poate schimba ceva, în favoarea noastră, ba chiar tind să cred că ăsta este doar începutul!”