(Last Updated On: August 12, 2019)

Canicula a trimis la mare peste 100,000 de români în acest weekend. Magda Vasiliu Stoian remarcă un obicei dizgrațios al turiștilor.

Magda Vasiliu Stoian: „Azi m-am uitat la știri. La Pro Tv. Știrile, ca de obicei, ok. Dar, a venit un material de la mare…cu aglomerație pe șosele, in apa, pe plaja, pe stânci, dar si la “împinge tava”.

In imaginile de la autoservire, vreo 7-8 romani, la bustul gol, cu tava aferenta, stand la coada…Așa o nație de needucați suntem!!! Bai, cum sa te duci in chiloți sa mănânci, fie chiar si la împinge tava?!? Cum sa stai cu burta păroasă deasupra tăvii???

Litoralul românesc. Magda Stoian: „Așa o nație de needucați suntem!!! Băi, cum sa te duci in chiloți sa mănânci, fie chiar si la împinge tava?!? Cum sa stai cu burta păroasă deasupra tăvii???  E ok sa ai ...” 1

E ok sa ai par pe burta (daca ești bărbat, evident), dar nu e ok sa nu-ți pui pe tine un tricou…E o chestiune de civilizație, de educație, de respect fata de tine, in primul rand…

Imaginea burților cu par mi a adus aminte de o alta scena, petrecuta acum 4 ani, la mare. Un individ ii cerea din apa, nevestei, pateuri. “Mai da, fa, unul!”. Aia ii aducea…firimiturile de foietaj ud i se lipeau de parul de pe piept si apoi pluteau in piscina in care, din nefericire, ne aflam eu, Vlad si Cosmin Stoian…”

Potrivit Pro TV, în următorul weekend sunt aşteptaţi şi mai mulţi turişti pe litoral. Este minivacanța de 15 august. Începând de luni, marina militară face repetiţii pe faleza cazinoului pentru sărbătoarea Sfintei Mării.