(Last Updated On: August 13, 2019)

Actorul Florin Călinescu a declarat că unii membrii PSD i-au propus să meargă la Viorica Dăncilă cu scopul de a fi candidatul partidului la prezidențiale.

”PSD-ul mi-a propus!” a spus Florin Călinescu, întrebat de Ionuț Cristache despre propunerile de a candida la prezidențiale, scrie dcnews.ro.

Florin Călinescu, candidat PSD la prezidențiale? „Mi-au propus unii și trebuiau să mă ducă la Viorica Dăncilă, dar era prea ocupată cu răsturnări, cu partidul. Eu n-am crezut, am zis că e la mișto când mi-au zis unii....” 1

Ionuț Cristache: ”Hai, dom`ne, lăsați-o baltă, când?”
Florin Călinescu: ”Treaba mea!”
Ionuț Cristache: ”Mă luați la mișto sau chiar v-a propus?”
Florin Călinescu: ”Nu Viorica Dăncilă mi-a propus. Mi-au propus unii și trebuiau să mă ducă la Viorica Dăncilă, dar era prea ocupată cu răsturnări, cu partidul. Eu n-am crezut, am zis că e la mișto când mi-au zis unii.”

Celebrul actor a înființat recent Partidul Verde, este președintele formațiunii politice și spune că este în căutarea tinerilor pe care dorește să-i crească. „Partidul Verde nu e stânga, nu e de centru stânga și nu va face niciodată vreo alianță cu PSD”, a declarat Călinescu.