FELICITĂRI! Simona Halep, victorie în primul tur la US Open 2019, după un meci cu evoluții oscilante. Primele declarații ale româncei

(Last Updated On: August 28, 2019)

Simona Halep a avut parte de un meci mai dificil decât se aștepta în primul tur de la US Open. Halep a avut o evoluție oscilantă, dar s-a impus în final în trei seturi, 6-3,3-6,6-2, în fața americancei Nicole Gibbs, nr. 135 WTA.

Simona Halep a început bine meciul, dar apoi a avut o cădere, pentru ca în setul al treilea să se impună categoric. Din nou punctul vulnerabil al Simonei Halep a părut fi, pe alocuri, serviciul, informează digi24.ro.

FELICITĂRI! Simona Halep, victorie în primul tur la US Open 2019, după un meci cu evoluții oscilante. Primele declarații ale româncei 1

„Nicole a început să joace mai bine în setul al doilea, energia mea era în scădere, am fost dominată, dar mi-am recăpătat prospețimea mentală. Am reușit să o țin mai în spate, iar eu să urc mai mult în teren și așa am reușit să înving chiar dacă ea a jucat foarte bine”, au fost primele explicații ale Simonei Halep după victoria obținută cu destule emoții.

„Este minunat că m-am întors la New York, a fost o atmosferă extraordinară, am avut mulți suporteri, nu am simțit că am jucat împotriva unei americance, iar fanii m-au ajutat să lupt până la capăt”, a mai declarat Simona Halep imediat după meci.

Eliminată anul trecut încă din primul tur de către Kaia Kanepi, 2-6, 4-6, Simona Halep nu are puncte de apărat la US Open, iar de acum până la finalul anului tot ce i se poate întâmpla nu poate fi decât un plus. În septembrie 2018, Simona Halep a avut probleme cu spatele şi nu a mai putut juca mai mult de patru luni.

În aceste condiții, Simona Halep poate redeveni lider mondial până la finele anului. Constănțeanca trebuie să-și apere doar 21 de puncte până la încheierea sezonului 2019