(Last Updated On: August 21, 2019)

Klaus Iohannis a participat ieri la o întâlnire cu președintele american, Donald Trump, de la care a primit cadou o șapcă cu mesajul „Make Romania Great Again”.

Mesajul, imprimat cu litere albastre pe o șapcă albă, amintește de sloganul lui Donald Trump din timpul campaniei prezidențiale din 2016 – „Make America Great Again”.

Donald Trump i-a făcut cadou lui Iohannis o șapcă cu mesajul "Make Romania Great Again" 1

Președintele Klaus Iohannis și-a pus pe cap șapca primită cadou, momentul stârnind aplauze și zâmbete în rândul membrilor celor două delegații, informează hotnews.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit marţi, la Washington, de omologul său american, Donald Trump. Șeful statului a fost primit de președintele SUA la Casa Albă la ora locală 14.00 (21.00, ora României), cei doi având apoi discuții tete-a-tete timp de aproximativ o oră. „Avem o relație foarte bună cu România, mai bună ca oricând”, a declarat Donald Trump, în Biroul Oval, alături de Klaus Iohannis.

Donald Trump i-a făcut cadou lui Iohannis o șapcă cu mesajul "Make Romania Great Again" 2

Este pentru a doua oară, în actualele lor mandate, când preşedinţii Trump şi Iohannis au o întrevedere la Casa Albă, după întâlnirea din iunie 2017.

Energia, securitatea și parteneriatul strategic între România și SUA au fost principalele puncte pe care le va discuta Klaus Iohannis cu omologul american, Donald Trump.