(Foto) Cristina Topescu, despre Viorica Dăncilă: „Să te duci in campanie, unde te întâlnești cu oameni săraci, cu rochie Fendi și broșa Chanel, cam câtă minte să ai??? Cum sa te duci așa gătită, pe tocuri, cu gentuțe false si tot tacâmul la oamenii aia amărați, cum? Hai ca poate cocul ala intepenit in fixativ, de pe vremea tovarășelor din comunism, nu șochează, ca au văzut …”

Viorica Dăncilă a plecat în campanie electorală prin țară, prilej să se afișeze românilor săraci în rochii scumpe, de firme, cu elicopterul. Așa se câștigă voturile?

Premierul Romaniei si candidatul PSD la alegerile prezidentiale din noiembrie, Viorica Dancila, a fost, joi, intr-o vizita in comuna Bogati, din judetul Arges. S-a deplasat cu elicopterul, a purtat o rochie marca Fendi si s-a accesorizat cu o brosa de la Coco Chanel, anunță ziare.com.
(Foto) Cristina Topescu, despre Viorica Dăncilă: „Să te duci in campanie, unde te întâlnești cu oameni săraci, cu rochie Fendi și broșa Chanel, cam câtă minte să ai??? Cum sa te duci așa gătită, pe tocuri, cu gentuțe false si tot tacâmul la oamenii aia amărați, cum? Hai ca poate cocul ala intepenit in fixativ, de pe vremea tovarășelor din comunism, nu șochează, ca au văzut ...” 1

(Foto) Cristina Topescu, despre Viorica Dăncilă: „Să te duci in campanie, unde te întâlnești cu oameni săraci, cu rochie Fendi și broșa Chanel, cam câtă minte să ai??? Cum sa te duci așa gătită, pe tocuri, cu gentuțe false si tot tacâmul la oamenii aia amărați, cum? Hai ca poate cocul ala intepenit in fixativ, de pe vremea tovarășelor din comunism, nu șochează, ca au văzut ...” 2

(Foto) Cristina Topescu, despre Viorica Dăncilă: „Să te duci in campanie, unde te întâlnești cu oameni săraci, cu rochie Fendi și broșa Chanel, cam câtă minte să ai??? Cum sa te duci așa gătită, pe tocuri, cu gentuțe false si tot tacâmul la oamenii aia amărați, cum? Hai ca poate cocul ala intepenit in fixativ, de pe vremea tovarășelor din comunism, nu șochează, ca au văzut ...” 3

Cristina Topescu: „MĂI, CONSILIERILOR DE IMAGINE AI VEORICAI, MAI TRĂIȚI?
Nu mi place sa ma leg de cum se îmbracă oamenii, nu s vreo specialista si gusturile, oricum, nu se discuta. Plus c am văzut oameni cu o grămadă de calități îmbrăcați lamentabil, pentru ca nu i interesează hainele pur si simplu. Și-i înțeleg. Pe mine ma lasă rece, de ex, hainele de firma, mi se par un snobism si încă unu’ foarte costisitor.

Dar sa te duci in campanie, unde te întâlnești cu oameni săraci, cu rochie Fendi si broșa Chanel, cam cata minte sa ai???

L am auzit la Digi pe Florin Negrutiu in ce firme era Veorica îmbrăcată azi, ca eu habar n am sa recunosc o rochie Fendi. Cum sa te duci așa gătită, pe tocuri, cu gentuțe false si tot tacâmul la oamenii aia amărați, cum? Hai ca poate cocul ala intepenit in fixativ, de pe vremea tovarășelor din comunism, nu șochează, ca au văzut destule pana n ’89 cei mai puțin tinerei, dar cu miile alea de euro pe ea, cum i o fi? Nu știu oamenii ce firme s alea, asa e, dar știe ea. Cum s o simți ?

Mai dragi consilieri de imagine, câți oți fi pe acolo si de ăștia, faceți-i doamnei niște ținute de campanie mai simple, mai normale, i-ar și sta mai bine, n-ar mai fi nici așa intepenita, s ar mișca mai ușor, ar fi si dansa mai zglobie, zau așa!😊”