(Last Updated On: August 12, 2019)

Poliția continuă cercetările la Caracal și, încet-încet, începe să-i ancheteze și pe cei din jurul nebunului.

După ce cinci vecini ai monstrului au fost chemați în fața polițiștilor pentru a da explicații, astăzi, un alt personaj cheie în viața lui Dincă va ajunge în fața anchetatorilor DIICOT.

Crimel Caracal. Presupusa amantă a lui Gheorghe Dincă, chemată la audieri. Potrivit celor spuse de vecini, femeia este înaltă, subţirică şi poartă ochelari negri 1

După ce săptămâna trecută cinci bărbaţi, apropiaţi ai lui Gheorghe Dincă, au fost duşi la audieri, acum este aşteptată şi o femeie despre care se crede că ar fi avut o relaţie cu inculpatul. Vecinii lui Dincă spun că cei doi au început să se întâlnească după ce soţia sa a plecat de acasă. Potrivit celor spuse de vecini, femeia este înaltă, subţirică şi poartă ochelari negri. Aceasta ar fi fost văzută de mai multe ori în curtea lui Gheorghe Dincă, ar fi văduvă şi mamă a unui băiat de 18 ani, transmite România TV, potrivit spynews.

Odată ajunsă în faţa poliţiştilor, femeia ar putea fi un real ajutor pentru anchetă, oamenii legii luând în calcul posibilitatea ca aceasta să deţină informaţii importante atât despre inculpat, cât şi despre ce se întâmpla în casa groazei.