(Last Updated On: August 12, 2019)

Tragedie fără margini duminică seara în Tulcea. Un șofer nebun, beat mort, a pierdut controlul volanului și a strivit trei femei şi un copil de 3 ani, care se aflau în curte.

Şoferul care a provocat tragedia cu trei morţi de la Văcăreni, Tulcea în timp ce era live pe Facebook, se numeşte Marcel Radu şi locuieşte în Luncaviţa, anunță Observator Tv.  În vârstă de 39 de ani, bărbatul este cunoscut de vecini ca un tânăr care munceşte în străinătate şi care, atunci când se întoarce acasă, face petreceri care durează până dimineaţa şi se laudă cu banii pe care îi face peste hotare.

Cine este şoferul cu BMW care a strivit trei femei şi un copil de 3 ani în curte, live pe Facebook 1

Oficial, tânărul lucra în construcţii, însă vecinii lui nu cred că acesta reuşea să câştige atât de mulţi ani doar din construcţii şi bănuiesc că ar fi fost implicat şi în afaceri ilegale.

Duminică, 11 august 2019, Marcel Radu s-a întâlnit cu Sandu Caraman şi un alt bărbat şi au consumat alcool împreună.

Apoi, cei trei au plecat din Luncaviţa către Văcăreni cu un BMW M6, iar la un moment dat, Marcel Radu, care se afla la volan, a pierdut controlul direcţiei.

Maşina a rupt porţile unei case, a distrus un solar şi apoi a strivit trei femei şi un copil de 3 ani, care se aflau în curte.
Marcel Radu avea o alcoolemie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat atunci când a fost prins de Poliţie.

El a fugit imediat după accidentul din Văcăreni, fiind surprins chiar de telefonul care era în continuare Live pe Facebook şi a transmis întregul accident.
Un băieţel de trei ani, o femeie de 79 de ani şi o tânără însărcinată, mama copilului de trei ani, au murit în cumplitul accident.

O altă tânără însărcinată, dar şi cei doi prieteni ai lui Marcel Radu, au ajuns în stare gravă la spital.