(Last Updated On: August 15, 2019)

Nebunul din Caracal a recunoscut că le-a omorât pe Luiza și Alexandra, fără să poată dovedi acest lucru. Aseară, telefonul Luizei, pierdut a fost folosit în noaptea de miercuri spre joi.

Familia tinerei are o nouă speranță după ce numărul de telefon al fetei a ieșit azi-noapte din grupul de WhatsApp al colegilor ei de liceu.

Cazul Caracal. Trăiește Luiza? Telefonul Luizei pierdut, folosit azi-noapte. Bunicul Luizei: „Ni se ascunde adevărul. Fata a fost răpită și aici sunt mai mulți implicați. Am curajul și fac afirmația cu mâna pe inimă că fata noastră a fost răpită și de aici în colo nu mai știm nimic. Ni s-a ascuns adevărul din prima clipă. Sunt convins că ...” 1

Azi-noapte la ora 00:56 numărul fetei a fost scos de pe un grup de pe WhatsApp. În direct la România TV, bunicul și mama Luizei au dat noi detalii cu privire la dispariția fetei și ce s-a întâmplat imediat după ce au sesizat că aceasta nu este de găsit. În lacrimi, bunicul fetei povestește:

”Dimineață m-a sunat colega fiicei mele de clasă și m-a întrebat dacă am găsit telefonul Luizei. Mi-a spus că telefonul Luizei a fost folosit aseară. Am sunat la un agent de poliție din Craiova, i-am înștiințat și dânsul a luat legătura cu colega Luizei. Fata mea a ieșit de pe acel grup aseară. Mai mulți colegi au văzut ieșirea Luizei din grup”, a spus mama Luizei, potrivit DCnews.

Bunicul Luizei Melencu a mai intervenit în direct la România TV și a precizat că este de părere că li se ascunde ceva, iar nepoata sa trăiește.

“Ni se ascunde adevărul. Fata a fost răpită și aici sunt mai mulți implicați. Am curajul și fac afirmația cu mâna pe inimă că fata noastră a fost răpită și de aici în colo nu mai știm nimic. Ni s-a ascuns adevărul din prima clipă. Sunt convins că ei știau”, a mai precizat bunicul Luizei în direct la România TV.

Pe data de 14 august s-au împlinit patru luni de la dispariția Luizei Melencu.

Laurențiu Matache, realizatorul emisiunii ”24IT”, a explicat care sunt singurele condiții în care putea fi folosit contul de WhatsApp al Luizei Melencu în noaptea de miercuri spre joi.

”În primul rând, WhatsApp-ul nu are cont și parolă. Ca să te poți conecta, trebuie să folosești telefonul pe care Luiza l-a folosit tot timpul și are contul acolo. Dacă vrei să instalezi WhatsApp pe alt telefon, automat vei primi un cod de confirmare pe numărul de telefon GSM, adică numărul respectiv trebuie conectat la rețea și confirmat” a afirmat Laurențiu Matache.

”Dacă a ieșit din acele grupuri, cineva are SIM-ul Luizei sau terminalul, adică telefonul mobil”, a mai explicat jurnalistul.

Contul de WhatsApp al Luizei Melencu a fost accesat în noaptea de miercuri spre joi, când numărul de telefon a fost scos dintr-un grup de la școală.