Cazul Caracal. Dr Adina Alberts: „Dragii mei, afirm cu tărie, din nou, la o luna de la dispariția Alexandrei, si 4 luni de la dispariția Luizei, ca aceste fete sunt in viata, scoase din tara si traficate pentru sex! Pentru ca daca ele ar fi fost moarte, demult ar fi aparut …”

(Last Updated On: August 23, 2019)

Medicul Adina Alberts este convinsă că fetele dispărute di Caracal sunt în viață chiar dacă polițiștii se chinuie să dovedească faptul că Dincă le-ar fi omorât singur.

Dr Adina Alberts: „Bun gasit, dragi prieteni!
Am asteptat, la fel ca voi toti, sa aflam detalii despre fetele disparute din Caracal! Balba oficialitatilor este atat de evidenta, ridicola, enervanta, sfidatoare….
Minciunile lor sunt atat de prostesti!

Cazul Caracal. Dr Adina Alberts: „Dragii mei, afirm cu tărie, din nou, la o luna de la dispariția Alexandrei, si 4 luni de la dispariția Luizei, ca aceste fete sunt in viata, scoase din tara si traficate pentru sex!  Pentru ca daca ele ar fi fost moarte, demult ar fi aparut ...” 1

Este clar, conducatorii nostri ne considera pe noi toti, cetatenii acestei tari, niste cretini!
Dragii mei, afirm cu tărie, din nou, la o luna de la dispariția Alexandrei, si 4 luni de la dispariția Luizei, ca aceste fete sunt in viata, scoase din tara si traficate pentru sex!

Pentru ca daca ele ar fi fost moarte, demult ar fi aparut material genetic recognoscibil substantial pe undeva, gata de a fi recoltat si trimis catre expertizare! Iar cazurile ar fi fost inchise rapid.

Tocmai din cauza ca ele sunt vii si departe de tara deja, este “atat de greu” de a mai aduce “macar un dintisor” de-al Luizei – ea fiind demult plecata, iar in cazul Alexandrei, vie fiind, mai mult decat cei doi dinti expertizati, “plantatorii de dovezi” nu mai pot oferi nimic!
Va amintiti desigur, declaratia publica a dnei procuror Georgiana Hosu, sefa DIICOT, care duminica, 28 iulie, seara, ora 21:30, declara la televiziuni, ca “fetele au fost omorate si nu au avut practic nicio sansa”!

Cum vi se pare aceasta declaratie acum, dupa o luna de cercetari care nu au putut evidentia nicio dovada ca aceste fete sunt cu adevarat moarte?!?
Unde sunt retelele de trafic?!

Se pare ca sunt infiltrate peste tot!
Iar dna Viorica Dăncilă cu PSD ul ei, le acopera si le protejeaza! De ce?! Este simplu de dedus….

Din pacate, informatiile mele arata ca si PNL ul este in aceeasi situatie din acest punct de vedere! De aceea nici Klaus Iohannis nu spune si nu face nimic!
Inca 2-3 saptamani si atentia publica va fi indreptata catre altceva, uitarea se va asterne peste acest subiect, iar unii dintre noi, manipulati, intoxicati la maxim sau pur si simplu platiti consistent, se vor duce ca “oile” sa voteze, din nou, PSD sau PNL, respectiv Dancila sau Iohannis!

Raul se perpetueaza astfel, iar fetitele astea vor trai vieti de cosmar de care nimanui nu ii va mai pasa! Si maine alti minori vor avea aceeasi soarta! Ingrozitor de trist!”

Perchezițiile de la Caracal, în casa lui Gheorghe Dincă, vor continua și săptămâna viitoare, surse judiciare declarând pentru MEDIAFAX că a fost solicitat un nou mandat, informează stiripesurse.ro.

Al doilea mandat de percheziție în casa lui Gheorghe Dincă expiră duminică. Cercetările în casa și curtea lui Gheorghe Dincă au început în urmă cu aproape o lună, după ce Alexandra Măceșanu a sunat de trei ori la 112 spunând că a fost sechestrată și violată, însă intervenția pentru salvarea ei a fost tardivă.