(Last Updated On: August 15, 2019)

Se pare că Poliția din Caracal face tot ce este posibil pentru a nu ancheta cazul crimelor din Caracal. Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, îi acuză pe polițiști că nu îl audiază pe un martor care a văzut două mașini parcând în fața casei lui Dincă, în ziua dispariției nepoatei sale.

“Este un aspect care a fost aproape ignorat de opinia publică și care merge pe ideea scoaterii fetei din acea casă. Există un martor, care nu a fost nici măcar audiat, care se plimba cu vacile pe câmp.

Cazul Caracal. Cumpănașu: „Un martor a văzut două mașini parcând la casa lui Dincă, în ziua dispariției Alexandrei” 1

Omul acela a spus foarte clar ziariștilor, nu procurorilor, că la ora 4.30 -5.00 după-amiază, când el era cu vacile pe câmp, la casa lui Dincă au parcat două mașini și că din din casă au ieșit mai multe persoane. Nu a putut să spună dacă printre acestea era și Alexandra”, a spus Alexandru Cumpănașu, la Antena 3, potrivit stiripesurse.ro.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei a vorbit la Digi24 despre raportul de cercetare administrativă, întocmit de MAI. Din actul oficial reiese că a fost irosit mult timp în căutarea fetei. Din această cauză, unchiul Alexandrei crede că ar putea fi posibilă „o complicitate din culpă sau voită cu criminalul sau rețeaua, complicii acestor oameni”.

Alexandru Cumpănașu: Este un raport oficial de cercetare administrativă, nu penală, cea penală e în curs. Ca urmare a plângerii mele penale s-a dispus cercetarea, pentru că nu mă las până nu îi văd în pușcărie pe toți acești indivizi care acum ne spun că nu aveau ce să facă. Nu vă spun de la ce instituție, sigur nu de la MAI, dar nu e greu de ghicit…

Acest raport e halucinant. Nu numai către presă au venit aceste informații, că ei aveau toată dorința să intre în casa, că voiau sa salveze viața Alexandrei, dar nu au fost lăsați de procuror… Dar, conform documentului, constatăm că de comun acord, șeful Poliției Caracal, conducerea IPJ Olt, cu procurorul de la Olt, cu procurorul de la DIICOT și ofițerii din operativ au făcut un fel de conclav, de adunare, și au decis de comun acord, au decis împreună că nu e bine să salveze viața Alexandrei, ci să fie chinuită de acest monstru până la 6 dimineața. Nu e moartă din punctul meu de vedere.

Raportul mai spune că polițiștii au fost să facă verificări la casa lui Dinca și ei au raportat că nu au văzut nimic suspect și au primit ordin să stea de pază și dacă văd ceva suspect să intre. Cât de proști ne cred?

Polițiștii, inițial au spus că s-au rugat de procurori. De ce și-au schimbat declarațiile?”