(Last Updated On: August 12, 2019)

Alexandru Cumpănașu și familia Alexandrei Măceșanu, sătui să fie batjocoriți de polițiști, au anunțat că vor forma o echipă de șoc care să ancheteze independent ce s-a întâmplat la Caracal.

Familia Alexandrei Măceșanu a reușit să strângă o echipă de investigatori independenți, formată din foști oameni din Poliție, Parchete și Servicii secrete! Aceștia și-au unit forțele pentru a ajuta ancheta oficială în cazul crimelor de la Caracal.

Cazul Caracal.  Alexandru Cumpănașu își face Trupă de Șoc, investigatori independenți, formată din foști oameni din Poliție, Parchete și Servicii secrete, care să ancheteze cazul! „Voi face o echipă, zic eu, bună. Vor respecta ...” 1

„În perioada următoare, deja am început acest lucru, lucrez la realizarea unei echipe independente de investigatori, oameni care au lucrat în Parchet, Poliție, în Serviciile de Informații. S-au oferit, voi face o echipă, zic eu, bună. Vor respecta legea, vor acționa în cadru legal și orice informații vor afla le vor aduce de îndată în atenția procurorului și nu a opiniei publice.

Încercăm să venim în ajutorul lor. Dacă dânșii consideră că nu au efective suficiente sau lucrurile durează, eu cred că prin mijloace legale-așa cum și eu, tot prin mijloace legale am obținut toate aceste informații- cred că dânșii, având și o experiență în domeniu, cred că vor putea afla mult mai multe decât vom putea noi în acest moment, mergând la fața locului, mergând pe firul evenimentelor. Voiam să se știe public acest lucru”, a declarat Alexandru Cumpășanu, conform celor de la Antena 3.

Potrivit lui Alexandru Cumpănașu, oamenii legii nu au acționat cum ar fi trebuit în acest caz și s-au născut astfel temeri cu privire la transparența anchetei.