(Last Updated On: August 12, 2019)

Sunt polițiștii din Caracal mână în mână cu traficanții de copii? Alexandru Cumpanasu a publicat fișa de evenimente unde Alexandra apare ca plecată voluntară chiar după ce aceasta a vorbit de două ori cu polițiștii la 112. N-au vrut să treacă faptul că a fost răpită până nu știau ce interlop a luat fata?

Unchiul Alexandrei Măceșanu aduce noi acuzații polițiștilor de la IPJ Olt. Alexandru Cumpănașu spune că în fișa oficială de evenimente a MAI, pe 25 iulie, după ce adolescenta sunase la 112, Alexandra figura doar că ”a plecat în mod voluntar de la domicilu”. Cumpănașu mai spune că răpirea fetei a fost menționată în fișă de polițiștii din Olt abia după ce criminalul din Caracal a fost prins, anunță Observator Tv.

Alexandru Cumpanasu: „#112vreausatraiesc. DOVADA complicitatii conducerii IPJ OLT in situatia rapirii si posibilei omorari a Alexandrei(Eu sper ca traieste): FISA DE EVENIMENTE OFICIALA A MAI PT ZILELE DE 24, 25, 26 Iulie!!.

Poliția, complice? Document. Alexandra figurează ca „plecare voluntară”. Alexandru Cumpanasu: „DOVADA complicității conducerii IPJ OLT in situația răpirii si posibilei omorâri a Alexandrei (Eu sper ca trăiește)”: 1

Desi tatal lui Alex merge pe 24 la politia Dobrosloveni sa reclame disparitia este trimis acasa iar conform Fisei de Evenimente Oficiala a MAI pt acele zile pe data de 25 IPJ Olt raporteaza la 18:18 catre MAI ca Alexandra figureaza ca PLECARA VOLUNTARA dupa ce aceasta sunase deja la 112 si vorbise deja cu 2 politisti din Caracal pe telefoanele personale.

Rapirea Alexandrei este raportata de seful IPJ OLT – ALEXE abia la ora 10:53 a doua zi cand MONSTRUL se afla deja arestat de 5 h si Centrul Operativ de la nivelul MAI nu mai puteau face nimic pt Alexandra!.

Nu ma las pana cand criminalii astia nu vor face puscarie sau pana nu spun tot adevarul din spatele Animalului!”