(Last Updated On: August 26, 2019)

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, continuă acuzațiile la adresa familiei lui Gheorghe Dincă. În acest timp, tatăl Alexandrei Măceșanu speră că fata se va întoarce vie acasă.

“E o reţea întreagă acolo, toată familia nu face decât să îl apere pe bătrân, pe Dincă, încearcă să îl scoată ca fiind cel mai bun om, demn de stimă. Toţi mint cu neruşinare. Ei sunt un clan acolo, s-au unit, vorbesc între ei ce să spună, ce să mai mintă, cum să mai manipuleze. Soţia lui Dincă a pus accent pe butoi în declaraţii pentru că a fost întrebată de anchetatori. Până şi pe anchetatori i-a luat durerea de cap la cât a încurcat ea ițele acolo.

Avocatul familiei Luizei Melencu: „Toţi mint cu neruşinare....E o reţea întreagă acolo, toată familia nu face decât să îl apere pe bătrân, pe Dincă, încearcă să îl scoată ca fiind cel mai bun om, demn de stimă... Ei sunt un clan acolo, s-au unit, vorbesc între ei ce să spună, ce să mai mintă, cum să mai manipuleze. Soţia lui Dincă a pus accent pe ...” 1

Personajele astea au o strânsă legătură cu Dincă, nu numai cea de rudenie. Eu am această bănuială şi vor trebui anchetaţi, ca să vedem ce rol au în această schemă. Soţia sa are un tupeu ieşit din comun, la greu cum se zice în popor, iar cei doi fii, care au venit în pantaloni scurţi la DIICOT, nici nu mai vorbesc. M-au oripilat pe mine, ca bărbat, mai ales că pe unul dintre ei l-am văzut într-o ţinută interzisă în instituţiile publice”, a declarat Tonel Pop la România TV, potrivit DC news.

La o lună de la dispariția Alexandrei Măceșanu, tatăl ei a transmis un mesaj emoționant. Ioan Măceșanu speră că fiica sa e în viață: ”Așteptăm în fiecare zi să intre pe poartă”, a declarat el într-o înregistrare video.

Ioan Măceșanu speră, în continuare, că fiica sa e în viață, potrivit Observator. 

”A trecut o lună, o lună grea, care, pe noi, ne macină zi de zi. Așteptăm în fiecare zi ca, totuși, să vină, să intre pe poartă. Credem că este în viață, vorbim cu ea în fiecare seară. Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru noi, care trăiesc cu noi aceste clipe grele. Mulțumesc și poliției, că fac ceva pentru noi și sper să facă! Să dea Dumnezeu să fie bine și să o găsească! Atât am de spus!”, a declarat Ioan Măceșanu.