(Last Updated On: August 12, 2019)

Ar trebui ca Poliția să confiște mașinile șoferilor agresivi iar judecătorii să-i trimită la pușcărie? Duminică seara, în Tulcea, un șofer a spulberat patru oameni, iar trei dintre ei – un copil de trei ani, o femeie în vârstă de 79 de ani și o femeie însărcinată – n-au avut nicio șansă de supraviețuire.

Lucian Mindruta: „Daca nu vom începe sa confiscam mașinile chiar si celor care DOAR conduc agresiv si mai ales daca nu vom trimite in pușcărie pe ani grei pe ucigașii la volan…

Așa ar trebui?  Lucian Mindruta: „Daca nu vom începe sa confiscam mașinile chiar si celor care DOAR conduc agresiv si mai ales daca nu vom trimite in pușcărie pe ani grei pe ucigașii la volan...  Vom avea in continuare o ...” 1

Vom avea in continuare o categorie de romani care isi vor bate joc de noi pana la groapa”.

Bărbatul de la volan a fugit, însă polițiștii l-au găsit în localitatea vecină, anunță Digi 24.

În filmarea care a surprins momentele de dinainte de plecarea în cursa mortală, pasagerul din dreapta şoferului, aflat cel mai probabil şi el sub influenţa alcoolului, îl încurajează pe şofer să apese pedala de acceleraţie: „Ăştia care n-aveţi inimă, staţi pe dreapta!”.

Totodată, el este văzut în filmare cum se întoarce entuziasmat de mai multe ori spre pasagerul din spate, cel care transmitea live teribila cursă.

În mai puţin de două minute scăpat de sub control, autoturismul a intrat cu viteză în gospodăria unui localnic din Văcăreni. Mașina a spulberat gardul și a ajuns în curtea victimelor. În urma impactului, doi oameni au murit iar alte patru persoane au fost rănite.