(Last Updated On: August 11, 2019)

Protestul de sâmbătă s-a desfășurat fără incidente majore. Jandarmii nu au mai gazat femei, bătrâni și copii. A trebuit să intre Dragnea la pușcăria ca jandarmii să se comporte uman.

Directia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a transmis, duminică, mulţumiri organizatorilor protestului din 10 august, anunță Gandul.info. Din păcate Jandarmeria nici acum nu a desecretizat toate documentele intervenției de anul trecut ca cei vinovați să fie condamnați.

Anca Rus: „Știți cum a fost Jandarmeria ieri? Impecabilā. Impecabilā, exact ca soțul āla care vine cu un buchet mare de trandafiri roșii, ținut stângaci cu mâini tremurânde, bâiguind în neștire cā el de fapt te iubește, în timp ce ție îți curg lacrimile din ochii învinețiți peste buza umflatā de la bātaia pe care ți-a dat-o ieri cu sete.  Azi, el aratā ...” 1

Pe Facebook, Anca Rus a scris: „Știți cum a fost Jandarmeria ieri? Impecabilā. Impecabilā, exact ca soțul āla care vine cu un buchet mare de trandafiri roșii, ținut stângaci cu mâini tremurânde, bâiguind în neștire cā el de fapt te iubește, în timp ce ție îți curg lacrimile din ochii învinețiți peste buza umflatā de la bātaia pe care ți-a dat-o ieri cu sete.

Azi, el aratā impecabil, ca orice bārbat care iubește. Doar tu ești din alt film, cu fața ta vânātā, umflatā, schimonositā de fricā și durere. Tu strici tabloul înduioșātor al cuplului ideal.

Așa a fost Jandarmeria ieri, 10 august 2019.
Bilanțul celuilalt ieri, 10 august 2018:
450 de rāniți,
65 de oameni spitalizați,
un om decedat, Ilie Gâzea.
Dumnezeu sā-i rāsplāteascā sacrificiul!”

Ana-Maria Caia
19 ore ·
Atmosferă caldă, prietenească, aglomerație, jandarmi alfabetizați și puțini la număr, muzică la pian, copii și căței, Mihai Șora, m%#e psd, pe cotețul de Guvern scris Analfabeta, girafa, stegulețe la 5 lei, lumini de telefon la oră fixă, poliție rutieră atentă la nevoile cetățeanului, politicieni mari sau pitici la marcat puncte electorale, s-a banalizat protestul, dragi cetățeni, asta nu e rău, ne va fi din ce în ce mai ușor să-l practicăm, dacă e nevoie. 📷Anais Ghiu-Caia