(Last Updated On: August 21, 2019)

Alexandra, fiica fostului președinte PSD, Liviu Dragnea, a venit în România. Ea este stabilită în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, alături de iubitul ei, Alexandru Maţaev, fost concurent “X Factor”.

Recent, ea a revenit în România, iar paparazzii Spynews.ro au surprins-o în Bucureşti. Fiica lui Liviu Dragnea a ieşit în oraş alături de iubitul ei, scrie stiripesurse.ro.

Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, a venit în România: Ea stă de mulți ani în America , alături de iubitul său, un cântăreț din Moldova 1

Fiica lui Liviu Dragnea şi Alexandru Maţaev, au ajuns într-o zonă de lux a Capitalei, acolo unde tânăra deţine o proprietate. Relaxaţi, cei doi au coborât din maşină şi s-au îndreptat spre imobilul respectiv.

Alexandra Dragnea şi Alexandru Maţaev s-au cunoscut în 2013, pe vremea când artistul participa la “X Factor”. Tânărul, originar din Republica Moldova, a luptat pentru trofeul concursului și pentru cei 100.000 de euro cu Florin Ristei, însă s-a văzut învins de acesta.

Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, a venit în România: Ea stă de mulți ani în America , alături de iubitul său, un cântăreț din Moldova 2 Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, a venit în România: Ea stă de mulți ani în America , alături de iubitul său, un cântăreț din Moldova 3

Alexandra Dragnea a făcut un gest frumos pentru iubitul ei. Ea i-a pus la dispoziţie lui Alexandru Maţaev domeniul tatălui său din Alexandria, pentru ca tânărul artist să filmeze videoclipul piesei „Cu capul în nori’. Fiica lui Liviu Dragnea a apărut și ea în videoclipul iubitului ei.