(Last Updated On: August 20, 2019)

România este o țară frumoasă păcat că industria hotelieră este la pământ. Și mizerie, multă mizerie prin locurile frumoase. O româncă a încercat frumusețiile patriei, după 25 de ani de concedii în străinătate. Îi pare rău de alegere.

O femeie din Galaţi a lansat un atac acid asupra condiţiilor turistice de pe Valea Prahovei, după ce a ales să îşi petreacă vacanţa în România, anunță Observator TV.

Pe Facebook, Emanuela Ioana Turcu a scris: „Am decis să îmi fac vacanța de vară în România. După 25 de ani de concedii în străinătate. Nu zic, în sfertul ăsta de secol, am mai mișunat prin patrie, câte 2-3 zile, da’ nu se pune că a fost vacanță.

Emanuela Turcu: „Am decis să îmi fac vacanța de vară în România. După 25 de ani de concedii în străinătate. Ei bine, proastă alegere. Prețuri nesimțit de mari. Nu se poate să coste cazarea pe noapte în rahatul ăla de Predeal, care a ajuns o ruină, cât în centrul Parisului cu vedere la Turnul Eiffel.  Nu se poate ca la un hotel de 4 stele superior cică să ai prosoape cu găuri și hârtie igienică mai proastă ca în gară la Mizil.  Nu se poate să...” 1
Emanuela Turcu: „Am decis să îmi fac vacanța de vară în România. După 25 de ani de concedii în străinătate. Ei bine, proastă alegere. Prețuri nesimțit de mari. Nu se poate să coste cazarea pe noapte în rahatul ăla de Predeal, care a ajuns o ruină, cât în centrul Parisului cu vedere la Turnul Eiffel.  Nu se poate ca la un hotel de 4 stele superior cică să ai prosoape cu găuri și hârtie igienică mai proastă ca în gară la Mizil.  Nu se poate să...” 2

Ei bine, proastă alegere. Locurile pe unde am fost, pe Valea Prahovei, frumoase, îți taie răsuflarea. Pe unele le mai văzusem, pe altele le-am văzut pentru prima dată.

Asta fiindcă nu mă dau în vânt după munte și vacanțele de vară erau pentru mare, se știe. Frumoasă țară avem! Păcat că e locuită. Turismul și industria ospitalității, ce ironie, sunt de c…t. La propriu.

Prețuri nesimțit de mari. Nu se poate să coste cazarea pe noapte în rahatul ăla de Predeal, care a ajuns o ruină, cât în centrul Parisului cu vedere la Turnul Eiffel.

Nu se poate ca la un hotel de 4 stele superior cică să ai prosoape cu găuri și hârtie igienică mai proastă ca în gară la Mizil.

Nu se poate să te duci la restaurante cu pretenții și review-uri excelente pe TripAdvisor și chelnerii să aibă negru sub unghii și loloți pe gât. Să nu mai zic că Predealul e mort. Marea rășină de pe Valea Prahovei arată ca un oraș prăfuit de provincie. Un fel de Chitila sau Titu așa. O părăseală ca la Neptun, altă lele de odinioară ajunsă cerșetoare în zdrențe. Și cum să faci drumul dintre Sinaia și Predeal în trei ore? Cum plm, băi, nemernicilor? E un c…t de drum cât un flit cu boltă…

Nu mă mai lamentez, că am multe de spus. În concluzie:
1. Să vă ia naiba, (…) celor care ați fost la guvernare în ultimii 30 de ani!!!
2. Patronilor din turism, vă doresc faliment crâncen! (…)
3. Pentru un singur lucru, totuși, vreau să le mulțumesc și guvernanților, și patronilor din industria ospitalității (ce ironie!), și chelnerilor cu jeg sub unghii, și recepționerelor (…) că mi-au amintit de ce în ultimii 25 ani nu mi-am mai făcut concediul în România! Hai sictir!”