Cel mai tânăr milionar al Americii e român. Sebastian Dobrincu a pus bazele companiei Storyheap, evaluată astăzi la câteva zeci de milioane de dolari

Sebastian Dobrincu este cel mai tânăr milionar al Americii. Este descris ca fiind un copil-minune și a fost inclus anul acesta în lista celor mai bogaţi 30 de europeni sub 30 de ani, realizată de celebra publicaţie Forbes, fiind şi cea mai tânără prezenţă din acest clasament.

Povestea succesului lui Sebastian a început în 2016, informează Libertatea, preluat de monitorulexpres.ro.

Cel mai tânăr milionar al Americii e român. Sebastian Dobrincu a pus bazele companiei Storyheap, evaluată astăzi la câteva zeci de milioane de dolari 1

Atunci, Sebastian Dobrincu a pus bazele companiei Storyheap, evaluată astăzi la câteva zeci de milioane de dolari. Ideea i-a venit la New York, acolo unde se afla cu tatăl său.

Platforma ajută brandurile, influencerii, agenţiile şi clienţii individuali să gestioneze, să analizeze şi să îşi îmbunătăţească prezenţa pe reţelele de socializare bazându-se pe o analiză a datelor statistice.

După Storyheap, el a dezvoltat alte două proiecte, Brandmates şi Owlmetrics.

El a intrat la Universitatea Stanford, dar a renunţat la studii pentru a se concentra în întregime pe extinderea activităţilor sale.

În timp, Dobrincu a devenit o figură publică foarte talentată și speaker cunoscut la nivel mondial. A fost invitat să vorbească la conferințe din întreaga lume. Le-a povestit tinerilor antreprenori despre cum să reușească în lumea tehnologiei în ciuda unor obstacole precum vârsta, banii și timpul.