Vlad Robert: „Jaf in stil românesc… N-am ce face si caut o oferta pentru litoral… preț: 7500 lei. Si acum surpriza… Zic, ba statul a ajutat turismul in România, au un tva extrem de mic, i-a mai ajutat cu clienți prin vouchere, sa vezi chilipir la noi… De unde….Hotel 4 stele …”

(Last Updated On: July 15, 2019)

Serviciile oferite de turismul românesc sunt departe de a se compara cu cele de la vecini, atât în ceea ce privește prețul, cât și al calității oferite.

Litoralul românesc atrage mulți oameni, dar ofertele din străinătate sunt de cele mai multe ori mai ieftine.

Vlad Robert:  „Jaf in stil românesc... N-am ce face si caut o oferta pentru litoral... preț: 7500 lei. Si acum surpriza... Zic, ba statul a ajutat turismul in România, au un tva extrem de mic, i-a mai ajutat cu clienți prin vouchere, sa vezi chilipir la noi... De unde....Hotel 4 stele ...” 1

Vlad Robert a scris pe Facebook: „Jaf in stil romanesc… N-am ce face si caut o oferta pentru litoral.

Aleg Turcia…Bodrum, transport cu avionul3 pers( 2 adulti +copil de 5 ani) , ultra allinclusive, hotel de 4 stele, care in Romania ar fi cam 5.

Imediat gasesc in perioada August…7 nopti, pret: 7500 lei.

Probabil daca as fi cautat prin luna martie, cum fac toti romanii, pretul era de vreo 5000 lei.
Si acum surpriza…

Zic, ba statul a ajutat turismul in Romania, au un tva extrem de mic, i-a mai ajutat cu clienti prin vouchere, sa vezi chilipir la noi…

De unde….Hotel 4 stele, in Mamaia ce-i drept, desi si in alte statiuni preturile sunt apropiate, aceeasi familie dornica de 7 nopti, pensiune completa( nici macar all inclusive , nu mai zic de ultra), te duci cu transport individual, pret 6200 lei. Daca cauti oferte de prin martie..nu faci mare branza…sunt niste escrocherii romanesti, pretul fiind aproape acelasi…

Nu inteleg ce se intampla…de ce avem preturile mai mari ca afara? Ca daca scad transportul cu avionul..si aleg individual, pretul afara ar fi mult mai mic fata de oferta din Romania.
Sa mai vorbim de serviciile din Turcia in comparatie cu serviciile din Romania?”

In alta ordine de idei, Inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019 au aplicat, în perioada 1-7 iulie, amenzi de 196.000 de lei, în urma controalelor desfăşurate la unităţi de pe litoral, anunta Radio Romania Actualitati.

Potrivit unui comunicat al ANSVSA, controalele au vizat unităţi unităţi amplasate în cele şapte zone de interes turistic, Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia.