(Last Updated On: July 16, 2019)

Fanii Simonei Halep o pot ovaţiona pe campioana de la Wimbledon miercuri, la ora 19:00, pe cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională.

La fel ca anul trecut, după ce a câștigat Roland Garros-ul, Halep își va prezenta trofeul în fața românilor.

Vitalie Cojocari: „Dacă vreți să o vedeți pe Simona Halep mâine, pe Arena Națională, iată ce trebuie să știți”: 1

Vitalie Cojocari a scris pe Facebook: „Am primit o informare de la Primăria București.

Dacă vreți să o vedeți pe Simona Halep mâine, pe Arena Națională, iată ce trebuie să știți:

“Primăria Capitalei, în parteneriat cu Federația Română de Tenis, organizează miercuri, 17 iulie, la ora 19.00, pe Arena Națională, ceremonia de prezentare a trofeului de la Wimbledon de către campioana Simona Halep.

Informații despre acces:
Accesul la eveniment pentru publicul larg este gratuit.
Accesul va fi pietonal și se va realiza prin cele două intrări de pe Bd. Basarabia și Strada Maior Coravu, începând cu ora 17:00. Nu va fi permis accesul cu automobilul în incinta Arenei.

Pentru buna afluire/defluire a participanților la eveniment, STB va lua măsuri pentru suplimentarea mijloacelor de transport public în comun în zonă.

Facem apel la participanți să respecte regulile unui eveniment sportiv, să nu aibă asupra lor obiecte tăioase, contondente, inflamabile, alcool etc.”

Gabriela Firea, primarul Bucureştiului, nu va fi prezentă miercuri pe Arena Naţională, la festivitatea în onoarea Simonei Halep.

După incidentul din 2018, când a fost fluierată de fanii veniţi să sărbătorească succesul campioanei din Constanţa la Roland Garros, Gabriela Firea nici nu a vrut să audă de o nouă prezenţă la evenimentul în cinstea Simonei Halep. Informaţia a fost oferită în direct, la Digi Sport Special, de Dan Filoti, moderatorul emisiunii.

“Nu o să mai fie. Când a auzit a zis ‘Ceremonie? Eu nu, nu, nu’! Ştiu sigur, din surse sigure”, a dezvăluit Dan Filoti, la Digi Sport Special.