(Video) Româncă în Franța: „Circ mare pe aeroportu’ Paris-Beauvais, nu putem pleca.Sunt blocate porțile de o mulțime de oameni. O franțuzoaică urlă și ea. Românii mei și ei. Huo. O doamnă e așezată pe jos in fata porții și are crize. Foarte mari de la protestul ei. Acum…”

O româncă povestește momentele de groază de pe Aeroportul Paris-Beauvais. Mai mulți călători protestează după ce le-au fost anulate cursele.

Pe Facebook, Elena Le Ana Albu a scris: „Circ mare pe aeroportu’ Paris-Beauvais, nu putem pleca. Sunt blocate porțile de o mulțime de oameni. Ei sunt nemulțumiți că s-a anulat un zbor de seara de seara trecută, oamenii trebuiau să ajungă la casele lor. Cer două avioane speciale pentru ei. Urlă bărbații, urlă femeile și copiii urlă și ei.
O franțuzoaică urlă și ea.
Românii mei și ei. Huo
(Video) Româncă în Franța: „Circ mare pe aeroportu' Paris-Beauvais, nu putem pleca.Sunt blocate porțile de o mulțime de oameni. O franțuzoaică urlă și ea. Românii mei și ei. Huo. O doamnă e așezată pe jos in fata porții și are crize. Foarte mari de la protestul ei. Acum...” 1

Am plătit în plus la bagaj, că s-au gândit ei că e prea mare, deși la venit am avut același tip de bilet.
O doamnă e așezată pe jos in fata porții și are crize. Foarte mari de la protestul ei.

Acu Eu nu am dormit.E tardiv și mi-e somnic. Fomița.
Am aflat ca doamna a mai facut crize toata noaptea”.

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!