(Last Updated On: July 4, 2019)

Maria Grapini a ales să se facă de râs și în acest mandat de europarlamentar, aleasă pe lista PSD.

Maria Grapini a avut în Plenul Parlamentului European, la Strasbourg, o ieșire lipsită de politețe, ridicând tonul la Donald Tusk, fostul președinte al Consiliului European, pe care l-a acuzat de mai multe lucruri, după care europarlamentarul PSD a emis un comunicat cu titlul „Maria Grapini, șah mat la Donald Tusk!”, informează Digi 24.

„Prima intervenție a Mariei Grapini, în plenul Parlamentului European din noua legislatură, de joi, 4 iulie, a confirmat practic faptul că promisiunea făcută alegătorilor săi este pe deplin respectată. Europarlamentarul nu și-a schimbat nici linia, nici atitudinea, nici poziția”, se arată în comunicatul Mariei Grapini despre ea însăși, în care scrie că a avut „un discurs percutant”, „o intervenție dură”.

Donald Tusk este surprins în înregistrarea video a Parlamentului European că privește amuzat manifestarea europarlamentarului român.

La finalul intervenției, Grapini a ridicat tonul și la noul președinte al Parlamentului European, David Sassoli, căruia i-a arătat ce trebuie să facă în mandatul său.

Clotilde Armand: „Maria Grapini a țipat în plenul Parlamentului European la Donald Tusk și la noul președinte al Parlamentului European, David Sassoli, căruia i-a spus ce trebuie să facă. După acest episod dna Grapini a trimis un comunicat de presă intitulat: ”Maria Grapini, șah mat la Donald Tusk!”
Să-i spună cineva dnei Grapini că prostia are ca mamă fudulia”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!