(Last Updated On: July 13, 2019)

Un grup de români i-au transmis Simonei Halep un mesaj dintr-o locație mai puțin obișnuită.

„Hai Simona Halep! Un filmuleț și o urare din partea unui grup expediționar aflat în cealaltă parte a planetei, pe Salar de Uyuni!”, a fost mesajul postat pe Facebook, alături de un filmuleț.

Vezi aici Video

Salar de Uyuni este cel mai mare deșert de sare din lume, având o suprafață de 10.582 km². Acesta e situat în departamentele Potosí și Oruro în sud-vestul Boliviei, lângă creasta Anzilor, la o altitudine de 3656 m deasupra nivelului mării, în apropiere de hotarul dintre Bolivia și Chile.

Simona Halep o va întâlni pe Serena Williams în finala de la Wimbledon.

Aceasta va fi a 11-a întâlnire directă dintre cele două rivale, iar, la acest capitol, avantajul Serenei este unul zdrobitor, 9-1. Românca are doar o singură victorie în fața americancei (6-0, 6-2), pe care a obținut-o în 2014, în grupe, la Singapore, la Turneul Campioanelor, scrie digisport.ro.

Oana Dimofte a scris pe Facebook: „Dacă să speri să câștige Halep înseamnă să vorbești sub orice critică despre Serena, atunci pe mine nu mă înscrieți în grupul de suporteri ai Simonei.

Înainte de orice, sportul înseamnă fair-play. Toți marii campioni știu asta, inclusiv Simona. Dacă vorbind urât despre cum arată, ce este sau cum este Serena credeți că vă demonstrați calitatea de suporteri, atunci mai aveți un lucru sau două de învățat despre sport.

Serena este o legendă a tenisului. E a doua în istoria acestui sport, la Grand Slam-uri câștigate. Au fost momente în care nu am apreciat unele gesturi ale ei (US Open-ul de anul trecut, de exemplu), dar asta nu-i șterge vreo tușă din meritele uriașe pe care le are. Pentru care a muncit. Pentru care are talent. Iar Simona e prima care recunoaște asta.

Deal with it.
Sorry, not sorry.”