(Last Updated On: July 27, 2019)

Debut de vis pentru Ianis Hagi în campionatul Belgiei. Mijlocașul de 20 de ani a înscris după 2 minute de la introducerea pe teren.

Hagi a fost introdus în minutul 74 al meciului cu Kortrijk și a înscris golul victoriei după doar câteva minute.

“Ce intrare și-a făcut!”, a scris publicația HLN, în timp ce Vi.nl a titrat: “Ianis Hagi și-a demonstrat imediat valoarea pentru Genk vineri seară. Supertalentatul jucător român a ajuns aici după transferul de la FC Viitorul și a intrat chiar în meciul de debut al sezonului, marcând golul victoriei la prima atingere de minge”.

(Video) "Ce intrare și-a făcut!" Presa belgiană, la picioarele lui Ianis Hagi. Gol la debut pentru Genk. „Încă am de muncă pentru a mă adapta fotbalului din Belgia. Sunt într-o perioada de acomodare. Vreau să ...” 1 (Video) "Ce intrare și-a făcut!" Presa belgiană, la picioarele lui Ianis Hagi. Gol la debut pentru Genk. „Încă am de muncă pentru a mă adapta fotbalului din Belgia. Sunt într-o perioada de acomodare. Vreau să ...” 2

Turcii de la Sporx l-au lăudat și ei pe fostul jucător al Viitorului: “Ianis Hagi marchează de 3 puncte în două minute!”, a scris publicația citată, potrivit digisport.ro.

„Încă am de muncă pentru a mă adapta fotbalului din Belgia. Sunt într-o perioada de acomodare. Vreau să rămân aici mult timp și să îmi fac fanii mândri!

E grozav să intri pe teren și să marchezi golul decisiv, unul atât de important. Vreau să le mulțumesc colegilor mei. M-au ajutat mult. Sunt fericit că am marcat. A fost instinctiv să urmăresc acea minge. E grozav că am înscris la prima atingere de balon!”, a declarat Ianis Hagi la interviul de după meci, citat de gsp.ro.

Vezi video aici:

Ianis a fost rezervă inițial, a fost introdus pe teren în minutul 74, când scorul era 1-1.