(Last Updated On: July 9, 2019)

În România a devenit un sport extrem atragerea atenției. Un viceprimar a fost atacat de 3 indivizi cu un levier și cuțit după ce le-a atras atenția că au aruncat hârtii pe jos. Aceștia erau în mașină, chiar în fața primăriei.
O tânără acuză că a fost amenințată cu bătaia în tren după ce a avut tupeul să le ceară unor călători să termine cheful cu manele, bere și salam.

Pe Facebook, Alexandra Catrina a scris: „Tren ruta Constanta- Pitești. Ne întoarcem de la Neversea fericiți pentru ceea ce am trăit, fericiți ca țara noastră a făcut din nou ceva ce atrage străinii și turiștii prezentându-și frumusețea, fericiți ca ne promovam.

(Video) Amenințați în tren pentru manele! Alexandra: „Ne întoarcem de la Neversea ...Din vagon ne lovește un miros puternic de salam, cârnați, chiftele...Apoi a urmat un rând de manele, peturi de bere desfăcute unul după celălalt, muzica populară, dedicații, hore pe culoarul trenului, înjurături și strigăte. ... am fost făcuți nesimțiți, needucați, amenințați. “ Dacă ma ridic la tine și îți f*t un pumn in bot “, ca suntem...” 1
(Video) Amenințați în tren pentru manele! Alexandra: „Ne întoarcem de la Neversea ...Din vagon ne lovește un miros puternic de salam, cârnați, chiftele...Apoi a urmat un rând de manele, peturi de bere desfăcute unul după celălalt, muzica populară, dedicații, hore pe culoarul trenului, înjurături și strigăte. ... am fost făcuți nesimțiți, needucați, amenințați. “ Dacă ma ridic la tine și îți f*t un pumn in bot “, ca suntem...” 2

Ajungem la ora 20:00 in gara Constanta și ne urcam in tren. Din vagon ne lovește un miros puternic de salam, cârnați, chiftele. Zăpușeala este imensa deoarece CFR și AC nu se combina. Am acceptat cu toții acest miros încercând sa conviețuim cu ceilalți oameni timp de 5 ore pana la Pitești.

Apoi a urmat un rând de manele, peturi de bere desfăcute unul după celălalt, muzica populară, dedicații, hore pe culoarul trenului, înjurături și strigăte. Din respect pentru oamenii in vârsta am tăcut încercând sa dormim.

Însă a fost prea mult. Am rugat respectuos încetarea manifestului și încetarea mâncatului de salam pentru ca mirosea îngrozitor. All in all, ceea ce vreau sa scot in evidentă este faptul ca am fost făcuți nesimțiți, needucați, amenințați. “ Dacă ma ridic la tine și îți f*t un pumn in bot “, ca suntem bețivi și Drogați doar pentru simplul fapt ca am încercat sa păstram liniștea într-un loc public.

Sa ne exprimam nemulțumirea și sa Atenționăm oamenii cum este frumos sa te comporți într-o societate. Nu e ok sa îți fie luată vocea și posibilitatea de a te exprima. Într-un final am auzit “Asta e România” … nu e așa !

Am aici și dovada a tot ceea ce am zis. Nu postez des și nici nu îmi sta in caracter sa intru in conflicte dar am simțit ca trebuie sa împărtășesc.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Viceprimarul din Codlea Erwin Albu anunță că a fost atacat zilele trecute de 3 indivizi cu un cuțit și un levier. Acesta îi apostrofase că au aruncat o hârtie pe geam în timp ce așteptau în coloană, în fața primăriei, anunță brasovromania.net.

Erwin Albu: „Tocmai am fost atacat in plina strada de trei indivizi cu levier si cuțit, in parcarea de lângă primărie. Un concetățean care a sărit sa ma apere a fost si el atacat. Indivizii au fugit cu o duba alba cu nr aproximativ VL 69 BRM. Duba a fugit spre Brașov (sau Vulcan).
(Video) Amenințați în tren pentru manele! Alexandra: „Ne întoarcem de la Neversea ...Din vagon ne lovește un miros puternic de salam, cârnați, chiftele...Apoi a urmat un rând de manele, peturi de bere desfăcute unul după celălalt, muzica populară, dedicații, hore pe culoarul trenului, înjurături și strigăte. ... am fost făcuți nesimțiți, needucați, amenințați. “ Dacă ma ridic la tine și îți f*t un pumn in bot “, ca suntem...” 3

Vina mea a fost ca i-am apostrofat ca au aruncat o hârtie pe geam când așteptau in coloana de mașini in fata primăriei spre sensul giratoriu de la Kaufland. Ei au tras pe dreapta si si-au făcut damblaua.

Politia ii cauta acum.
Daca puteți da informații, va sunt recunoscător.

Update.
Multumesc tuturor, sunt bine. Politia a aflat proprietarul mașinii si sunt alertate echipajele in județ. Martorii cu care am luat legătura se vor prezenta mâine la Politia Codlea.
Imi pare rau ca cei care mi-au sarit in ajutor la fata locului au fost atacati si ei si s-au aflat in pericol”.