(Last Updated On: July 15, 2019)

4 romani din Italia au murit pe loc după ce mașina in care se aflau a lovit violent un parapet iar apoi s-a răsturnat într-un șanț.

Tragedia s-a produs în duminica dimineaţă la Sant’Andrea, în provincia Forli – Cesena, anunță Observator Tv.

(Video) 4 romani din Italia au murit pe loc. Doi dintre ei erau fraţi, minori 1 (Video) 4 romani din Italia au murit pe loc. Doi dintre ei erau fraţi, minori 2

Noi imagini cumplite de la accidentul cu patru tineri români morţi în Italia. Nenorocirea s-a produs în această dimineaţă, la Sant’Andrea, în provincia Forli – Cesena.

Maşina în care se aflau cei patru tineri români, un Seat Leon, s-a răsturnat într-un șanț în via Dismano în Sant’Andrea, după ce şoferul de 35 de ani a pierdut controlul volanului.

Impactul a fost atât de puternic încât toţi cei patru băieţi, rezidenţi în provincia Forlì – Cesena, între care doi fraţi minori, au murit pe loc.

Corriere Romagna a publicat un video dramatic filmat la scurt timp de la producerea tragediei.

Poliţiştii italieni au anunţat ca posibile cauze ale tragediei viteza excesivă şi faptul că şoferul ar fi adormit la volan. Maşina ar fi lovit un parapete aflat pe marginea drumului, după care s-ar fi răsturnat într-un şanţ. Toţi cei patru tineri, între care doi fraţi minori, au murit pe loc.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!