Simona Halep vrea să facă nunta în România. Unde ar dori să facă fericitul eveniment

(Last Updated On: July 25, 2019)

Simona Halep se află în vacanță pe insula grecească Santorini, alături de iubitul ei, Toni Iuruc.

Gândurile de a-și oficializa relația în fața ofițerului de Stare Civilă îi dau târcoale sportivei clasate pe locul 4 în topul jucătoarelor profesioniste de tenis, scrie libertatea.ro.

Simona Halep vrea să facă nunta în România. Unde ar dori  să facă fericitul eveniment 1

”Nunta aș vrea să fie în România. Nu știu dacă aici, la mare, în Constanța, sau în altă parte”, a dezvăluit Simona Halep, care trăiește o poveste de dragoste alături de Toni Iuruc, un milionar machedon.

„N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii”.

Simona Halep a anunțat anul trecut că mai practica tenisul încă maximum 4 ani de aici înainte și că oricum ”nu mai mă văd jucând la 35 de ani”.
Asta înseamnă că la maximum 31 de ani, sportiva din Constanța va renunța la carieră pentru a se dedica ”trup și suflet” familiei.

„După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie împlinită după tenis”, a mărturisit Simona în prima conferință de presă digitală din România.

După vacanță, Simona Halep va mai rămâne câteva zile în țară, apoi va pleca spre Canada, unde va participa la Rogers Cup de la Toronto (5-11 august), competiție la care a triumfat anul trecut.