(Last Updated On: July 15, 2019)

Simona Halep va fi port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a anunțat astăzi Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic.

Simona Halep va fi decorată de preşedintele Klaus Iohannis. Numărul unu în stat a parafat decretul prin care sportiva noastră, ce a câştigat Wimbledon 2019, va primi Ordinul Naţional ”Steaua României”. Festivitatea va avea loc la o dată ce va fi anunţată în curând, anunță Pro Sport.

Jurnalistul Mihai Mironica: „Am întrebat-o pe Simona dacă va fi port-drapelul României la Tokyo, anul viitor, la Jocurile Olimpice.
Simona Halep va fi port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, anul viitor. Mihai Mironica: „Mi-a mulțumit pentru întrebare pentru că astfel l-a prins la înghesuială pe Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic, prezent și el, și pe care Simona îl presa de luni de zile cu această întrebare. Covaliu a spus ...” 1

Mi-a mulțumit pentru întrebare pentru că astfel l-a prins la înghesuială pe Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic, prezent și el, și pe care Simona îl presa de luni de zile cu această întrebare.

Covaliu a spus că da. Și uite așa m-am autodenunțat pentru un pic de trafic de influență”.

Simona Halep Band: „Mulţumesc foarte mult că aţi venit. Este o primire deosebită, una călduroasă, ca de fiecare dată.
Simona Halep va fi port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, anul viitor. Mihai Mironica: „Mi-a mulțumit pentru întrebare pentru că astfel l-a prins la înghesuială pe Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic, prezent și el, și pe care Simona îl presa de luni de zile cu această întrebare. Covaliu a spus ...” 2

Aş vrea să îi mulţumesc familiei, tuturor antrenorilor mei, echipei mele – care e una foarte bună, cu nişte oameni deosebiţi. Bineînţeles, Federaţiei şi tuturor oamenilor care mă susţin”, a spus Simona Halep, la sosirea pe Aeroportul Otopeni.
Sursa : Digi Sport”