(Last Updated On: July 13, 2019)

Simona Halep a învins-o sâmbătă fără drept de apel pe Serena Williams in finala de la Wimbledon.

Câștigarea finalei de la Wimbledon i-a adus lui Halep un cec în valoare de 2.983.748 de dolari. Astfel, românca a ajuns să acumuleze din tenis 33.171.091 de dolari.

Simona Halep s-a umplut de bani dupa finala castigata la Wimbledon. Pentru ca merita. Halep a dat cea mai mare lovitură financiară a carierei! 1

Simona Halep ocupă deja locul 5 în ierarhia premiilor din toate timpurile și s-a apropiat la mai puțin de un milion de dolari de locul 4, ocupat în acest moment de daneza Caroline Wozniacki, potrivit gsp.ro.

TOP 10 LA BANI CÂȘTIGAȚI
1. Serena Williams
2. Venus Williams
3. Maria Sharapova
4. Caroline Wozniacki
5. Simona Halep
6. Petra Kvitova

Ambasadorul Statelor Unite în Marea Britanie s-a alăturat și el, cu fair-play, celor care o laudă pe Simona, chiar dacă, jucătoarea română a pus capăt, cel puțin pentru moment, visului americancei de a câștiga cel de-al 24 titul de grand slam. „Felicitări, Simona! Victorie binemeritată pe terenul central. Sunt convins că o să o vedem pe Williams revenind cât de curând”, a scris diplomatul, potrivit Digi 24.

În admirația Simonei este și fosta mare campioană a României, cu primul 10 din istoria gimnasticii, Nadia Comăneci: „Ce finală! Felicitări, Simona! Cel mai bun meci dintotdeauna”, a scris pe contul de Twitter Nadia Comăneci.