Simona Halep: ”Mulțumesc mult mamă. Este ceva incredibil. Este visul mamei mele. Mi-a zis că dacă vreau să fac ceva în tenis trebuie să joc o finală la Wimbledon.A fost una dintre…”

(Last Updated On: July 13, 2019)

Mama Simonei Halep a avut un vis. Fiica sa să câștige o finala la Wimbledon. Visul s-a implinit astazi cand Simona Halep a obținut o victorie senzațională în fața Serenei Williams, 6-2, 6-2.

”Este ceva incredibil. Este visul mamei mele. Mi-a zis că dacă vreau să fac ceva în tenis trebuie să joc o finală la Wimbledon. Mulțumesc mult mamă. A fost una dintre principalele motivații ale turneului, faptul că voi fi membru al clubului pe viață”, a declarat Simona Halep după meci.

Simona Halep: ”Mulțumesc mult mamă. Este ceva incredibil. Este visul mamei mele. Mi-a zis că dacă vreau să fac ceva în tenis trebuie să joc o finală la Wimbledon.A fost una dintre...” 1

Am lucrat mult pentru a-mi schimba stilul de joc și a câîștiga meciuri pe iarbă. Abia aștept să mă întorc la Wimbledon anul viitor. Mulțumesc părinților, familiei, nu aș fi fost aici fără voi”, a spus Halep, la finalul meciului, potrivit DigiSport.

Ianis Hagi: O vara incredibila pentru sportul din Romania.🇷🇴
Probabil cea mai mare performanta din istoria tenisului romanesc. Felicitari din suflet, Simona Halep!