Simona Halep, bonus fabulos din partea celor de la NIKE. Gigantul american aproape că dublează contractul Simonei pe acest an

(Last Updated On: July 21, 2019)

Simona Halep va primi un bonus masiv de la sponsorul ei, după ce a câștigat Wimbledon-ul.

Triumful de la Londra a fost cel mai profitabil din cariera Simonei de până acum, chiar dacă românca a lăsat o parte din prima de 2,6 milioane de euro în Anglia, pentru plata impozitului, scrie adevarul.ro.

Simona Halep, bonus fabulos din partea celor de la NIKE. Gigantul american aproape că dublează contractul Simonei pe acest an 1

Halep are însă şi alte motive de bucurie. Potrivit prosport.ro, conform contractului pe care îl are cu Nike, începând din 2018, constănţeanca va primi un bonus de 1 milion de dolari pentru câştigarea unui Grand Slam, în cazul de faţă Wimbledon!

Astfel, plătind acest bonus prevăzut în înţelegerea cu Simona, Nike aproape că îi dublează contractul din acest an care, fără bonusuri, valorează 1,7 milioane de dolari.

În plan strict sportiv, rezultatul a urcat-o pe românca de pe locul 7 până pe locul 4 în lume. În plus, i-a asigurat, în proporţie de 99%, prezenţa la Turneul Campioanelor, pentru care „Simo“ s-a calificat de fiecare dată, începând cu 2014.