(Last Updated On: July 13, 2019)

Simona Halep este la un pas de o performanta istorica, câștigarea turneului Wimbledon.

Dragoș Suciu, fost jucător, actualmente comentator de tenis la Eurosport și Digisport spune despre Simona Halep in Gazeta Sporturilor: „Principalul motiv pentru care a avut un Wimbledon atât de bun este că a reușit să joace tenisul pozitiv, tenisul ofensiv pe care l-am văzut la fel de clar conturat la Australian Open 2018, când termina meciurile cu multe lovituri câștigătoare. E genul de tenis cu care ai succes pe iarbă.

Sebastian Burduja: „Am încredere ca astăzi Simona Halep va învinge. ...Indiferent ce va fi azi, indiferent de rezultat, Simo e campioana noastră. Munca ei este a ei și este infinita. Tot ceea ce putem face este sa...” 1

Cred că e principalul capitol la care a vrut să progreseze și s-a concentrat la antrenamente, să dea puțin mai tare în minge”

Sebastian Burduja: „Am petrecut multe ore pe terenul de tenis in copilărie. Am avut zile cu câte doua antrenamente. Am mers in concursuri. Încă de la primii pași, îndrumat de un OM extraordinar, antrenorul Romeo Stoica. Cunosc un grăunte din ce înseamnă sacrificiile necesare pentru a face mari performanțe.

Am încredere ca astăzi Simo va învinge. Are mentalitate de învingătoare și asta s-a văzut clar la aceasta ediție a Wimbledon.

Indiferent ce va fi azi, indiferent de rezultat, Simo e campioana noastră. Munca ei este a ei și este infinita. Tot ceea ce putem face este sa o apreciem și sa o iubim. Și sa fim mândri de ea, cu toată inima.

Bucurați-vă de aceste momente și aceasta minunata Simona Halep, români minunati de pretutindeni ❤️🇷🇴🎾❤️”