(Last Updated On: July 12, 2019)

Jurnalistul Sanda Nicola a postat pe Facebook un text în care descrie emoțiile pe care le-a avut la aeroport, în timp ce aștepta persoanele dragi.

Sanda Nicola a scris pe Facebook: „N-am așteptat de mult timp pe cineva la aeroport. Uitasem cum e când vin nepoții plecați afară, sau născuți acolo, în vacanță de vară la bunicii rămași. Nod în gât, după nod în gât la fiecare reîntregire de familie.

Sanda Nicola: „N-am așteptat de mult timp pe cineva la aeroport. Uitasem cum e când vin nepoții plecați afară, sau născuți acolo, în vacanță de vară la bunicii rămași. Nod în gât, după nod în gât la fiecare reîntregire de familie. Plus un băiat în pragul leșinului cu un buchet imens de flori albe a cărui iubită nu mai ...” 1

Plus un băiat în pragul leșinului cu un buchet imens de flori albe a cărui iubită nu mai iese pentru că i s-a rătăcit un bagaj… Greu, greu de tot la sosiri! Sanda Nicola: „N-am așteptat de mult timp pe cineva la aeroport. Uitasem cum e când vin nepoții plecați afară, sau născuți acolo, în vacanță de vară la bunicii rămași. Nod în gât, după nod în gât la fiecare reîntregire de familie. Plus un băiat în pragul leșinului cu un buchet imens de flori albe a cărui iubită nu mai ...” 2

P.S. A ieșit. E foarte frumoasă. Dar îl zorește spre casă să prindă meciul Simonei cu Svitolina. Sigur, sigur el spera la un sărut mai prelung. 🥰”